ANNONS

Ledsna tjejer

/

Det blev ingen konsert för Jennifer, Selina och Alice igår 🙁 Precis innan de kom till kön till Grönan stängdes insläppet och utanför stog de med så många andra ledsna barn. 


Det hade visst varit helt galet där och många grät helt förtvivlade. Våra tjejer tog det ändå rätt lugnt och de hade dessutom träffat på en ”kompis” till Marcus och Martinus som sjunger med de – Katastrofe och blev fotade tillsammans 🙂 De hade även sett Mia och barnen Parnevik vilket de tyckte var roligt 😉

Bättre tur nästa gång då.

Dagarna går annars i ett här. Jag skjutsade Linnea till bussen vid 7 imorse och fick en konstig idé om att ta en morgonrunda  när jag kom hem. Småbarnen sov och några större barn var redan vakna så jag svidade om och drog ut på en dryga 3 km:s runda. På en tom mage. Jag var helt slut efteråt 😀 Hade nog behövt minst en kopp kaffe först innan mitt beslut 😉 


Jag städar och tvättar och försöker hålla en viss ordning i huset. Barnen leker, springer in och ut, bråkar osv. 

Lilja har sminkat sig själv 😉
Äldsta och yngsta sönerna ❤️

Imorgon bitti ska Selina till tandläkaren igen för att försöka dra ut tanden som de inte fick loss vid förra besöket. Hon är lite nervös inför besöket och jag hoppas att det går smidigare denna gång.

Det har kommit ut ett nytt Youtube-klipp också. En tillbakablick när vi åkte till Finland första gången med tv-team i hasorna. Min mamma var med och syrran bodde då i Finland och vi fick tillfälle att umgås. Det var första gången våra barn åkte båt och gick superbra. Efter det har vi åkt båt många gånger och trots att vi är många så har det aldrig varit besvärligt för oss med att resa 🙂 


Kram och godnatt ❤️

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00