Ledsna tjejer

Det blev ingen konsert för Jennifer, Selina och Alice igår 🙁 Precis innan de kom till kön till Grönan stängdes insläppet och utanför stog de med så många andra ledsna barn. 


Det hade visst varit helt galet där och många grät helt förtvivlade. Våra tjejer tog det ändå rätt lugnt och de hade dessutom träffat på en ”kompis” till Marcus och Martinus som sjunger med de – Katastrofe och blev fotade tillsammans 🙂 De hade även sett Mia och barnen Parnevik vilket de tyckte var roligt 😉

Bättre tur nästa gång då.

Dagarna går annars i ett här. Jag skjutsade Linnea till bussen vid 7 imorse och fick en konstig idé om att ta en morgonrunda  när jag kom hem. Småbarnen sov och några större barn var redan vakna så jag svidade om och drog ut på en dryga 3 km:s runda. På en tom mage. Jag var helt slut efteråt 😀 Hade nog behövt minst en kopp kaffe först innan mitt beslut 😉 


Jag städar och tvättar och försöker hålla en viss ordning i huset. Barnen leker, springer in och ut, bråkar osv. 

Lilja har sminkat sig själv 😉
Äldsta och yngsta sönerna ❤️

Imorgon bitti ska Selina till tandläkaren igen för att försöka dra ut tanden som de inte fick loss vid förra besöket. Hon är lite nervös inför besöket och jag hoppas att det går smidigare denna gång.

Det har kommit ut ett nytt Youtube-klipp också. En tillbakablick när vi åkte till Finland första gången med tv-team i hasorna. Min mamma var med och syrran bodde då i Finland och vi fick tillfälle att umgås. Det var första gången våra barn åkte båt och gick superbra. Efter det har vi åkt båt många gånger och trots att vi är många så har det aldrig varit besvärligt för oss med att resa 🙂 


Kram och godnatt ❤️

 1. Tanten skriver:

  Underbart att komma igång på morgonen tycker jag. 2 dagar i veckan går jag till gymmet och kör 1,5 – 2 tim. Går upp ca 5.45 klär mig och iväg. Tar ett par minuter på cykel. Så alltså jag är på fastande mage och det passar mig hur bra som helst. Crosstrainer 20 min, rodd 15-20 min, cykel 15 min, styrketräning i så där 10-15 min. Och så löpbandet, aldrig under 30 min. hem därefter och då är det underbart att sätta sig med sin fil, kaffe och dagens tidning. livet är underbart som pensionär.

 2. Jag blev lika besviken när jag inte kom in på Grönan när Hollywood Vampires var där, så jag förstår tjejerna till fullo. men inte var man ensam om att inte komma in, tråkigt värre.

 3. Karin skriver:

  Så trist. Tips till nästa gång. Kolla Grönan på fb, där skrev de timmar i förväg att man måste skynda sig för att komma in. De uppdaterar bra. Kanske du kan kontakta killarna och fråga om autografer som en överraskning till flickorna?

 4. Så skönt att tjejerna tog det bra! Jag kan tänka mig att det var en hel del barn som blev grymt besvikna.

  Härligt med barn som sminkar sig själva. Vi brukar måla på varandra med både smink, akvarellpennor och ansiktsfärg. Ganska roligt faktiskt!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 5. Ida skriver:

  Så synd för tjejerna, skönt de tog det väl ändå. Gillar din blogg, gillar även Maddes och Thereses bloggar…vissa bloggar skrattar jag högt åt och spyr samtidigt…Säger också keep up the good work!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..