ANNONS

Framtiden….

/

Detta inlägg hade jag tänkt skriva efter sommarlovet men pga tidningar som luskat fram saker så känner jag att jag får göra det nu innan det spekuleras allt för mycket. Det här blir ett inlägg som är det jobbigaste jag någonsin behövt skriva  och jag ber er att visa oss respekt när ni kommenterar ❤️ Lilla minsta påhopp hamnar oavkortat i soporna! Det är tufft redan som det är och för barnens skull får ni lov att sköta er, snälla.


Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. 

Vi ska skiljas.

Jag älskar Peter som pappa till våra barn och som en kär vän men inte som en partner. Jag kan inte längre ljuga för mig själv eller för Peter. Han förtjänar mer än så. Det är smärtsamt men någonstans har han sett det vara ingående. 

Jag önskar innerligt att saker och ting vore annorlunda men vi har vuxit ifrån varandra och det är dags att göra det som är bäst för alla. Jag vill inte att saker skulle gå så långt att man bara bråkar och det blir jobbigt för barnen. 

Vi är helt överens om att vi ska göra allt vi kan för att skilsmässan ska gå bra till utan massa bråk och att barnen ska inte få känna massa obehag. Barnen är de viktigaste vi har och vi båda vill deras bästa och vi båda vill även kunna vara vänner även i fortsättningen. 

Vi har 6 månaders betänketid och kommer under den tiden att fortsätta bo ihop och lösa alla praktiska detaljer. 

Det är tufft men jag känner långt in i själen att jag tar ett rätt beslut. Jag kan inte leva i ett lögn även om det skulle vara enklast kanske många kan tycka. Vi har många barn och att lösa alla praktiska detaljer kommer att bli tufft men jag vet att vi kommer att fixa det och att det blir bra för oss alla till slut ❤️

Tack mina vänner och familj som finns där i vått och torrt ❤️ 

Kram ❤️

Ber igen att ni inte kastar massa skit. Bara onödigt och elakt.Det är ingen idé att spekulera om olika eventuella orsaker hit och dit för det finns inga såna. Vi vandrar på olika vägar och är inte de första som kärleken tar slut för till slut. Viktigaste är hur vi hanterar sakerna därefter  och att barnen inte på något vis kommer i kläm och där är vi 200% överens.

337
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00