En dag i Eskilstuna 

Jag började skriva inlägget igår kväll men somnade mitt i skrivandet 😀 På dagarna tar jag mig inte tid till sociala medier utan lägger all tid på familjen nu när alla är lediga. 

I alla fall…. Igår skulle vi ha åkt till Örebro och vår vän Therese i ett par dagar men det strulade tyvärr till sig och vi fick lov att avstyra det hela 🙁 

Vi alla hade sett framemot Örebro-trippen så för att inte ha alltför ledsna barn så åkte vi till Parken Zoo i Eskilstuna. 


Och dagen blev strålande. Vi gick runt och kikade på djuren, tog en sen lunch för att avsluta dagen med ett par timmar med karusellerna 🙂Lunchpaus och alla åt med en god aptit. Gillar deras hamburgare-tallrik som man får själv fylla i med det man vill ha i sin burgare 🙂Tror nog att surikaterna var allas favoriter! Så himla söta 🙂Det blev även glass och popcornpauser mellan alla åk. 

Lyckades även vinna en stor Toblerone 😉 

Glada och trötta åkte vi hem när parken stängde och det var inte svårt att få alla isäng när vi kom hem. 

Imorgon blir det nog ett besök till Fjärilshuset 🙂 

 1. Linda skriver:

  Varför lära barnen att det är okej att besöka djurparker? Att lära barnen att der är ”naturligt” att vilda djur ska vara instängda? Har aldrig förstått mig på det och kommer aldrig göra. Djuren lider, djurparker mörkar hur de behandlar dom. Tänk lite längre än näsan räcker. Det är inte kul, det är inte mysigt. Det är vidrigt.

 2. U-70 skriver:

  Så duktiga ni är på att hittar på roliga sommarlovsäventyr i er närhet. Har själv i sommar upptäckt så mycke kul man kan göra med barnen nära där vi bor och då har vi inte samma utbud som er.

 3. Ghita skriver:

  Så mysigt med utflykter :-)!
  Själv tillbringade jag en heldag med barnbarn i Kolmårdens djurpark i förrgår.
  Igår blev det en heldag med mina söner på Lost City, äventyrsbadet i Örebro.
  Två utflyktsmål som jag verkligen kan rekommendera, för alla åldrar.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..