Fjärilshuset :-)

Det har med åren blivit en tradition att åka till Fjärilshuset vid Hagaparken. Det är nog vår 8-10 år vi besöker stället 🙂 Det är bara mysigt där och alla barnen tycker också det. Förra året tyckte Lilja att det var lite jobbigt men idag var det bara roligt 🙂


Fiskarna var jättespännande 🙂

Det är nästan som att gå runt i regnskogen och varmt som attan. 


Vissa gånger kryllar det av fjärilar men idag såg man tyvärr inte så många vilket var lite tråkigt. Vi satt länge och tittade på hajarna, barnen var svåra att få med sig därifrån 😀


Avslutade besöket med glass.

Vi åkte raka vägen till Uppsala och Gränby C för att äta en sen lunch på food court. Några valde kebabtallrik, några hamburgaretallrik, några korvtallrik och några sushi 🙂 Jag åt sushi så det nästan sprutade fisk ur öronen på mig 😀 

Resten av dagen har varit lugn och det har ritats med småtjejerna. Jennifer har färgat håret lila och är så lycklig. Jag är bara avis på hennes jättehårsvall 😉 Håret är ner till rumpan och tjockt. Inte mina gener där tack och lov 😀

PS: Jag har inga planer på att sluta blogga då det förändrar inte de människorna som tyvärr mår bra av att skriva dynga. Jag har aldrig haft något emot de med olika åsikter och tycker att det är bra och nyttigt att få olika tankesätt på saker och ting. Jag tar inte åt mig skit som skrivs på olika ställen men vill ändå ibland klargöra vissa saker. Är ju inte mer än människa jag med liksom 😉 Det ända jag ändå har stora önskemål om är att de som väljer att kommentera här håller det på en god nivå. Visa respekt mot varandra ❤️ Jag skriver öppet men absolut inte om allt i mitt liv. Skulle jag vilja skapa rubriker och vilja få statistiken här att skjuta i höjden ( som några ansett ) så hade jag skrivit om allt. Men jag har även en privat sida som för alltid förblir stängd här inne. Vi är helt överens om att låta er få glimtar ur vår situation då så många tar för givet att vi kommer att misslyckas big time. Jag säger inte att det kommer att bli lätt alla gånger men med god vänskap, kommunikation, respekt och kärleken till våra barn kommer vi att kunna göra det bästa av vår situation ❤️ Det är vi helt övertygade om. 

Nu ska jag sova 😉

Kram och tack för att ni finns ❤️

 1. Ingen kan gå i andras skor, det enda jag känner är, att varför skaffar man såå många barn
  och små är många av dem ännu. Kan också tycka synd om Peter !

  1. Kärleken dör ju inte Bang boom utan man kämpar och har långa bra stunder när man verkligen tror på framtiden. Men vissa saker gör att bit för bit dör en gnutta tills man inser att det går inte längre tyvärr 🙁 Finns ju liksom lite bakomliggande orsaker till varför det sker

 2. De som svär och skriver att folk är dumma i huvudet.

 3. Anna skriver:

  Klart de får barnbidrag och flerbarnstillägg Llilly. Men det får ju alla? 13 barn kostar ju mer än 3 liksom så varför inte?
  Sen som jag skrev…de har inte 13 barnbidrag och flerbarnstillägg för evigt. Det är redan 2 st som gått bort, Kevin och Linneas, de har studiestöd nu. När man tar studenten så räknas man heller inte in i flerbarnstillägg så – 1 där. Å så kommer det ju att rulla på…så nä, jag tror nog inte det är så att de tänkt leva på barnbidraget i många år e!
  Alla ni som tycker det verkar va fel att få barnbidrag för att man har många barn; har ni själva valt bort barnbidrag när ni har/haft barn? Hade ni valt bort det av principiella skäl om ni hade 13 barn?

 4. Llilly skriver:

  Ang Dr, Phils inlägg: Det är väl faktiskt så att det finns något som heter flerbarnstillägg när det gäller barnbidrag och har man 13 så är det nog en rejäl slant varje månad.
  Ja, barn kostar men har man så många och inte arbetar så kan man tjäna mycket på storpack, att baka m,m,
  Tror nog att barnbidraget räcker och blir över.
  Säjer inte att detta gäller Mirka och Peter men säkert finns det dem som skaffar barn på barn som en inkomstkälla istället för att arbeta.

  Man undrar ju också hur det ska gå för Peter att fixa detta.
  Jag är 100% säker på att om det varit han som velat lämna så hade det varit liv i luckan om svek, tänker inte på barnen, skulle tänkt efter före, stackars Mirka m.m.

  F.ö. tycker jag faktiskt att har man valt att skaffa 13 barn så har man (båda givetvis) valt bort sin rätt till egentid under många år.

 5. Pia skriver:

  Mirka, jag är bara så imponerad över att ni har så fint förhållande-er relation hur den än ser ut verkar vara fylld av teamanda, respekt och tillit. Inte många som har det vare sig i äktenskap eller frånskildhet. Tummen upp på den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..