ANNONS

Fjärilshuset :-)

/

Det har med åren blivit en tradition att åka till Fjärilshuset vid Hagaparken. Det är nog vår 8-10 år vi besöker stället 🙂 Det är bara mysigt där och alla barnen tycker också det. Förra året tyckte Lilja att det var lite jobbigt men idag var det bara roligt 🙂


Fiskarna var jättespännande 🙂

Det är nästan som att gå runt i regnskogen och varmt som attan. 


Vissa gånger kryllar det av fjärilar men idag såg man tyvärr inte så många vilket var lite tråkigt. Vi satt länge och tittade på hajarna, barnen var svåra att få med sig därifrån 😀


Avslutade besöket med glass.

Vi åkte raka vägen till Uppsala och Gränby C för att äta en sen lunch på food court. Några valde kebabtallrik, några hamburgaretallrik, några korvtallrik och några sushi 🙂 Jag åt sushi så det nästan sprutade fisk ur öronen på mig 😀 

Resten av dagen har varit lugn och det har ritats med småtjejerna. Jennifer har färgat håret lila och är så lycklig. Jag är bara avis på hennes jättehårsvall 😉 Håret är ner till rumpan och tjockt. Inte mina gener där tack och lov 😀

PS: Jag har inga planer på att sluta blogga då det förändrar inte de människorna som tyvärr mår bra av att skriva dynga. Jag har aldrig haft något emot de med olika åsikter och tycker att det är bra och nyttigt att få olika tankesätt på saker och ting. Jag tar inte åt mig skit som skrivs på olika ställen men vill ändå ibland klargöra vissa saker. Är ju inte mer än människa jag med liksom 😉 Det ända jag ändå har stora önskemål om är att de som väljer att kommentera här håller det på en god nivå. Visa respekt mot varandra ❤️ Jag skriver öppet men absolut inte om allt i mitt liv. Skulle jag vilja skapa rubriker och vilja få statistiken här att skjuta i höjden ( som några ansett ) så hade jag skrivit om allt. Men jag har även en privat sida som för alltid förblir stängd här inne. Vi är helt överens om att låta er få glimtar ur vår situation då så många tar för givet att vi kommer att misslyckas big time. Jag säger inte att det kommer att bli lätt alla gånger men med god vänskap, kommunikation, respekt och kärleken till våra barn kommer vi att kunna göra det bästa av vår situation ❤️ Det är vi helt övertygade om. 

Nu ska jag sova 😉

Kram och tack för att ni finns ❤️

81
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00