ANNONS

Mamma ❤️

/

Idag äntligen kom min mamma hem från Finland efter att ha varit där hela sin semester. Jag tog med mig alla tjejerna ( förutom Alice och Linnea ) och David för att hälsa på min mamma och ”pappa” i Märsta 🙂

Innan hemgång passade vi även på att säga hej till min gamla fina vän Gitta ute på gården 🙂 Även några andra gamla vänner var på plats vilket var roligt. Har saknat Gitta, det var allt för länge sedan vi sist sågs och vi hade mycket att prata om 😉 


Det blev en härlig dag med en hel del minnen 🙂

Kom hem och fixade middag, pasta med ost och skinksås som fick väl godkänt av alla idag. Peter hade köpt en varsin ”gummilarv” till småtjejerna och de lekte hela kvällen med de. En stund fick jag passa Nellies och Liljas ”bäbisar”


Så här satt jag med de bra länge tills jag förstog att tjejerna hade börjat leka med annat 😀


Maskerad eller nåt 😉

Peter skjutsade Kevin och Mli hem till Mli och Jennifer och Selina hängde med för att få gosa med deras hundar som fick valpar i början på sommaren. Tog Peter över en timme att få med sig tjejerna hem igen 😀 

Jag har inte tagit en enda löprunda denna vecka så imorgon ska jag det och hoppas att det inte regnar hela dagen bara för det. Snart kickar vardagen igång igen och då blir det mera ordning och reda på mina träningspass också vilket jag ser framemot 🙂 Jag har faktiskt aldrig satt min fot i ett gym och är väldigt sugen på att göra det. Få lite variation i träningen till vintern. Någon som kan tipsa om ett bra gym i Uppsala där man kan få hjälp med att komma igång ? 

Kram ❤️

35
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00