Mamma ❤️

Idag äntligen kom min mamma hem från Finland efter att ha varit där hela sin semester. Jag tog med mig alla tjejerna ( förutom Alice och Linnea ) och David för att hälsa på min mamma och ”pappa” i Märsta 🙂

Innan hemgång passade vi även på att säga hej till min gamla fina vän Gitta ute på gården 🙂 Även några andra gamla vänner var på plats vilket var roligt. Har saknat Gitta, det var allt för länge sedan vi sist sågs och vi hade mycket att prata om 😉 


Det blev en härlig dag med en hel del minnen 🙂

Kom hem och fixade middag, pasta med ost och skinksås som fick väl godkänt av alla idag. Peter hade köpt en varsin ”gummilarv” till småtjejerna och de lekte hela kvällen med de. En stund fick jag passa Nellies och Liljas ”bäbisar”


Så här satt jag med de bra länge tills jag förstog att tjejerna hade börjat leka med annat 😀


Maskerad eller nåt 😉

Peter skjutsade Kevin och Mli hem till Mli och Jennifer och Selina hängde med för att få gosa med deras hundar som fick valpar i början på sommaren. Tog Peter över en timme att få med sig tjejerna hem igen 😀 

Jag har inte tagit en enda löprunda denna vecka så imorgon ska jag det och hoppas att det inte regnar hela dagen bara för det. Snart kickar vardagen igång igen och då blir det mera ordning och reda på mina träningspass också vilket jag ser framemot 🙂 Jag har faktiskt aldrig satt min fot i ett gym och är väldigt sugen på att göra det. Få lite variation i träningen till vintern. Någon som kan tipsa om ett bra gym i Uppsala där man kan få hjälp med att komma igång ? 

Kram ❤️

 1. Biggan skriver:

  När någon har en kommentar om t ex. den förestående skilsmässan så är det många som reagerar negativt. Delar man med sig i en blogg så får man faktiskt vara beredd på att folk spekulerar, frågar och har åsikter. Dock förstår jag att fula påhopp inte accepteras. Tretton barn den yngsta är väl inte så gammal och ändå står flera ggr att det har varit problem en längre tid vilket någon ställt sig frågande till. Det är väl inte konstigt att folk undrar!! Jag har tror att nya vänner, löprundor mm o frigörelse hägrar.

  1. Biggan gräset är troligen ev bara grönare en stund

   1. Que skriver:

    Då är det bara att njuta av det så länge det varar till max.

   1. Biggan skriver:

    Så är det nog Linda G.

 2. Jag måste säga att jag beundrar dig som människa, kvinna och fantastisk mamma❤️ Tittar in på din blogg ibland och tycker den är fantastisk. Jag är ensamstående fembarnsmamma och det är inte alltid soligt utan vindbyar och åska ibland. Men fortsätt i din takt och det som faller dig in för ditt och barnens välmående. Allt löser sig med tiden. Du är värd det bästa och du är en sån fin förebild. Ta ingen skit. Ni är fantastiska. Stor bamse och Styrkekram från mig till dig/er alla❤️

 3. C skriver:

  Skinksås? Googla lovar att du får massvis av träffar! Eller måste du laga den exakt som mirka ?

 4. Åh, jag träffade min mamma efter 4 veckor ifrån varandra häromdagen. Det var verkligen underbar! <3
  På min blogg har jag listat 21 tips till gravida och blivande mammor – hade varit kul om du ville läsa 🙂
  Ha en skön dag!
  Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..