ANNONS

Vardagen börjar lite smått

/

Imorgon börjar vardagen lite smått. Skolbarnen har lite lov kvar men Peter och Kevin börjar jobba igen. Lilja och David har första inskolnings dagen på förskolan imorgon och Älva ska också dit, fast bara korta stunder första veckan. Älva och Lilja har tjatat efter imorgondagen hela veckan och tycker att det ska bli jättekul 🙂 Nellie längtar efter skolstarten som bara en 6-åring kan göra. Jag måste dock ringa kommunen imorgon och höra hur hennes skolskjuts ska gå…? För er som inte hängt med här så länge så fick inte Nellie plats i Björklingeskolan som hennes syskon går i och är vår närmaste skola. Hon ska gå i en liten skola som ligger dubbelt så långt borta. Innan sommarlov kunde varken den nya skolan eller kommunen ge svar om hur Nellies skolbussar ( hon lär få byta buss vid Björklingeskolan ) ska gå. Vi skulle få brev om det i slutet av sommaren. Skolan börjar 17/8 och vet fortfarande ingenting om bussarna 🙁 Sånt här stressar upp mig lite som om inte det vore nog med att en 6-åring troligen ska behöva byta buss själv osv. Hennes skola i sig verkar dock vara superbra 🙂 

Vi har passat på att röja lite i kattvinden och förrådet under trappen. Nu har jag massa kläder att gå igenom. 

Igår kväll tog Peter med sig 6 större barn på bio för att se Tarzan. Linnea såg nån annan film med sina kompisar och jag hade myspys med småttingarna 🙂


Cool Thor och Jennifers coola hårsvall 😉

Efter bion träffade de några gamla polare och barnen fick sig en tur i en Cadillac cab.


Börjar en rita så smittas det alltid på några andra 🙂


Idag tjatade tjejerna på att bli fotade och de gjorde då massa knasiga miner. Nellies favorit var att dra in näsborrarna 😀Lilja vaktade pappas saker som var också roliga att leka med 🙂


❤️

För länge sedan skaffade vi oss en Epson-projektor.


 Vi använde den ett par gånger när vi tittade på film vilket var mycket bättre på den stora duken än i tv:n. Men sen blev vi dåliga på att titta på film. Ikväll hade vi filmkväll med barnen och såg på Lejonvakten 🙂 Två gånger dessutom 😀 


Ska försöka ha filmmys med barnen varje helg ❤️

Ingen sovmorgon imorgon så bäst att även jag försöker sova nu…

Kram ❤️

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00