ANNONS

Fullt i mobilen, inskolning m.m

/

Jag har suttit hela kvällen och försökt tömma mobilens foton till datorn. Är inte riktigt bekant med min Mac ännu så det tog lite tid 😀 Först gjorde jag nåt fel och satt en hel evighet i tron på att datorn jobbade för fullt med att hämta fotona men det gjorde den visst inte. Började helt från början och fick till det då 😀 

Sen har jag då suttit och raderat bort över 2000 foton från mobilen… 

Klockan är alldeles för mycket nu så inget megainlägg idag 😉 Har inte ens kunnat fota då det var fullt i mobilen tidigare…

Inskolningens 2 första dagar har gått jättebra. Vi har varit där en timme/dag. Lilja är som en ostoppbar virvelvind 😀 Inte blyg för fem öre springer hon runt och försöker hinna leka/testa allt 😀 David är lite blygare och mycket lugnare. Idag var han mera framåt än igår. Han går mest runt och ska inspektera stället som en mini-värderingsman 😀 Det kommer att gå jättebra för barnen på förskolan 🙂

Igår kväll såg min säng ut så här när jag skulle lägga mig


Två små som tar upp all utrymme 😀  Älva är en jäkel på att snurra runt i sömnen och det är inte helt ovanligt att man blir väckt med en spark i ansiktet 😀

Idag har Linnea en kompis som sover över och jag passade då på att baka äppelpaj till kvällsfikat


Försvinnande gott!

Nu måste jag sova som jag kommer upp till 7…

Kram ❤️

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00