Fullt i mobilen, inskolning m.m

Jag har suttit hela kvällen och försökt tömma mobilens foton till datorn. Är inte riktigt bekant med min Mac ännu så det tog lite tid 😀 Först gjorde jag nåt fel och satt en hel evighet i tron på att datorn jobbade för fullt med att hämta fotona men det gjorde den visst inte. Började helt från början och fick till det då 😀 

Sen har jag då suttit och raderat bort över 2000 foton från mobilen… 

Klockan är alldeles för mycket nu så inget megainlägg idag 😉 Har inte ens kunnat fota då det var fullt i mobilen tidigare…

Inskolningens 2 första dagar har gått jättebra. Vi har varit där en timme/dag. Lilja är som en ostoppbar virvelvind 😀 Inte blyg för fem öre springer hon runt och försöker hinna leka/testa allt 😀 David är lite blygare och mycket lugnare. Idag var han mera framåt än igår. Han går mest runt och ska inspektera stället som en mini-värderingsman 😀 Det kommer att gå jättebra för barnen på förskolan 🙂

Igår kväll såg min säng ut så här när jag skulle lägga mig


Två små som tar upp all utrymme 😀  Älva är en jäkel på att snurra runt i sömnen och det är inte helt ovanligt att man blir väckt med en spark i ansiktet 😀

Idag har Linnea en kompis som sover över och jag passade då på att baka äppelpaj till kvällsfikat


Försvinnande gott!

Nu måste jag sova som jag kommer upp till 7…

Kram ❤️

 1. Hanna skriver:

  Hej. Tackade inte du nej till Davids plats eller minns jag fel? Du fick plats i våras till augusti men ångrade dig.

  1. Jag var i valet och kvalet och efter att ha pratat med förskolan så behöll vi platsen och låter David gå lite färre dagar än tjejerna 🙂

   1. Hanna skriver:

    Tack för svar

 2. Annika skriver:

  Hej, en fråga: de andra barnen har fått vara hemma tills de är runt två år, varför ska David börja på förskola redan nu? Detta är bara en snäll fråga, ingen värdering finns från min sida.

  1. Till våren hade det mest troligt inte funnits lediga platser på deras förskola och jag behöver kunna lägga mera tid på mitt jobb under hösten 🙂

   1. Annika skriver:

    Okej, tack för svar!!

 3. Malin skriver:

  Hej! Jag måste berätta att jag är avundsjuk på dig! Jag och min sambo vi ville så gärna ha många barn….men efter tre barn tog det stopp, missfall efter missfall och till slut fick vi ge upp. Men tänka sig nu är jag gravid med nummer fyra och är i vecka 30. En överaskningsbaby och en riktig sladdis ( de andra är 11,14 och 17). Barn är lycka!

  1. Ghita skriver:

   Grattis Malin och lycka till :-)!
   Det är supermysigt med en sladdis. Mina barn var 18, 15 och 12 när lille fyran kom. Han blev, såklart, hela familjens ögonsten.
   Kram till alla fina familjer :-)!

  1. A-K skriver:

   Vilken vacker historia! Lycka till med sladdisen!

 4. Lotta skriver:

  Gott att det går bra med inskolningen!Barn är ju fantastiska och anpassar sig snabbt:) ♡Skulle du vilja skriva ut receptet på den smarriga äppelkakan på bilden. Kram/ Lotta

 5. Anette skriver:

  Hej! Jag har sett på en annorlunda familj under min semester och det har varit roligt att få följa eran stora härliga familj med vad det innebär. Jag blev glad idag när det kom fram att du har en blogg så jag kan fortsätta få en inblick. Tack för att du/ni bjuder så mycket på er! Må så gott! /Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..