Bio

Jag, Alice, Nellie och Älva är på väg till bion 🙂


❤️

Vad gör ni idag?

Kram ❤️

 1. Men jösses så många kommentarer..mest tråkiga. Och så klagar ni på att Mirka skriver tråkigt?! Jag för min del uppskattar att hon tar sig tid att titta in och berätta vad de pysslar med, även om det bara är en kort uppdatering.
  Kram till dig Mirka❤

 2. L skriver:

  Vad folk är duktiga på vara bäst jämt. Klaga o gnälla på allt o alla. Jag skulle skämmas om jag trodde jag kunde o visste bäst. Om ni tog en allvarlig funderare o lät tanken gå ett par varv där inne innan det slängdes ut så kanske världen vore något trevligare att leva. Se andra, hör andra, ta in andra. Det finns fler rätt än ett. Tack o amen

 3. Anna skriver:

  Aktivera sig själv är det bästa barn kan göra det håller jag med om! Men det är också viktigt för barn att få vara i andra sammanhang än familjen. Det är också viktigt att få lära sig vara i andra grupper än familjen, så långt håller jag med, att det är BRA. MEN därifrån och till att barn skulle må dåligt av att inte delta i något sånt är det väldigt långt! Barn klarar sig bra med familjen, skola och förskola och bara en blind människa skulle påstå att inte Mirka å Peters barn mår bra!! Det ser väl vem som helst!

 4. Anonym skriver:

  Tja, en av Mirkas barn har drabbats av anorexia, inte bra helt klart Sedan är det väl så att om om vill tjäna i alla fall fem siffriga belopp på din blogg så får mam kanske tåla åsikter som inte alltid stämmer överens med ens egen bakgrund och livsfilosofi annars går man väl sluta blogga då.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..