ANNONS

Mysdag med några av flickorna

/

Förra helgen tog Peter med sig de lite större barnen på bio för att se Tarzan. Idag var det min tur att åka på bio med Alice, Nellie och Älva och se filmen Husdjurens hemliga liv 🙂 Vi alla tyckte att filmen var riktigt bra även fast Älva hade lite svårt att orka sitta still hela filmen 🙂 Tur då att vi inte valde att se Stora vänliga jätten som är en halvtimme längre.

Efter filmen åkte vi till Gränby c för att köpa gummistövlar och en jacka till David. Det blev visst lite mera än så 😀

Att hitta stövlar i strl.22 som inte kostade 300+ kr var ju lättare sagt en gjort. Vi kollade överallt och till slut hittade vi ett par Pax-stövlar med 50% rabatt 🙂 


Stövlarna är hur fina som helst 🙂 En ny jacka var mycket lättare att hitta.

Nellie, Älva och Lilja fick nya kepsar + lite nya leggings 


Och Alice blev så nöjd när hon fick en ny höstjacka och nya skor 🙂


Nu är de redo för skolstarten och hösten för övrigt. Tror jag 😀 

Jennifer har snöat in sig på Vans ( kläder mm ) och när jag var i NY så köpte jag hoodiesar och T-shirts från Vans outlet-butik för en skitpeng. Nu har Jennifer bara önskat sig en sak när hon snart fyller år och det är ett par Vans sneakers. Och idag överraskade vi henne med att få de 😉


Själv köpte hon sig en jympapåse


Måste nu bara komma på en annan present åt henne…

När vi kom hem hade Älva fått lite feber som steg snabbt 🙁 Hon fick medicin och vilade tills maten var klar och blev för stunden piggare. Nu ligger hon bredvid mig i soffan och sover och har en ansträngd andning, krupp-likt 🙁 Har altandörren öppen för att se om det underlättar för henne med en kallare luft.  Kanske får jag testa att sitta ute med henne en stund också. Stackaren ❤️

När Daniel var liten så hade han krupp flera gånger per år och blev alltid riktigt dålig. Efter att han haft feberkramp när han var knappt 1,5 år gammal fick hans feber inte stiga över 38.  Och vid varje krupp-tillfälle steg också hans temp högt och oftast fick vi åka in med honom för hjälp. Tack och lov växte de besvären bort när han var kring 6-7 år.  

Linnea tog idag en selfie på oss två 😉


Älskade unge som börjar bli alltför stor ❤️

Nu ska jag ta hand om Älva. 

Kram ❤️

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00