Klarade morgonruset 

Första skolmorgonen är avklarad 🙂 killarna var uppe och fixade frukost redan innan min klocka ringde! Alla kom iväg till bussen i god tid och jag och småbarnen åkte till Björklingeskolan för att vänta in bussen och hjälpa Nellie med bussbytet. En bussvakt fanns på plats för att se till att Skuttungeskolans barn kom med i rätt buss. Vidare till Nellies skola och ta emot henne och hjälpa in henne till förskoleklassens lokaler. Hann hem och fixa lite innan vi for till förskolan med Lilja och David. Älva är ju så klart hemma och hon är fortfarande inte så mycket bättre 🙁 Hostan har ändrats lite men det är väl det enda också. Hon äter knappt någonting men dricker bättre nu i alla fall. Skruttan ❤️

Vi två har passat på att bara mysa i soffan nu när vi varit själva hemma en stund. Snart ska Lilja och David hämtas hem och jag misstänker att de båda kommer att bara riktigt trötta pga den tidiga morgonen. 


Kram ❤️

 1. Helena skriver:

  MammiMu, har du hört talats om Vårruset?

 2. U-70 skriver:

  Härligt att inskolningen går bra båda på förskolan och ny skola. Jag har en fråga med tanke på så många inskolningar ni har haft. Har era barn reagerst direkt eller någon gång blivit ledsen någon veckan efter inskolningen. Dvs först bara glad sen förtvivlad när man lämnar.

 3. L skriver:

  Lite nyfiken på hur ni ska lösa det med boende till er och barnen efter seperationen. Ska ni skaffa nytt boende eller ska du och Peter hitta en lägenhet som ni bor i varannan vecka så barnen får vara i sin trygga miljö?

  Tänker mest med tanke på att ni är större familj. Kanske inte lika lätt att hitta boende som är anpassat efter 14 personer!

  Önskar er all lycka i alla fall och tycker ni är en mysig familj med Goa barn!

  Stor kram

  1. Britta skriver:

   L förvänta dig inget svar.

 4. Britta skriver:

  Ett litet barns immunförsvar kanske inte är färdigutvecklat tex

  1. Lol skriver:

   Jag skulle tro att om man har 12 äldre syskon så uttsätts man säkert för luka mycket bakterier som om man går på dagis. Sedan är det väl absolut inget ovanligt att barn är på dagis när de är 2 år

   1. Britta skriver:

    Exakt Lol just därför är det viktigt med utvecklat immunförsvar

 5. Vad kul att David verkar trivas på dagis. Barn kan ju vara så olika. En del behöver vara hemma längre, andra klarar av dagis tidigt. När får vi förresten se en ny bild på Linneas tatuering? Vi är en hel familj som är nyfikna på hur den EGENTLIGEN ser ut.

  Ha det bra i höstrusket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..