ANNONS

Klarade morgonruset 

/

Första skolmorgonen är avklarad 🙂 killarna var uppe och fixade frukost redan innan min klocka ringde! Alla kom iväg till bussen i god tid och jag och småbarnen åkte till Björklingeskolan för att vänta in bussen och hjälpa Nellie med bussbytet. En bussvakt fanns på plats för att se till att Skuttungeskolans barn kom med i rätt buss. Vidare till Nellies skola och ta emot henne och hjälpa in henne till förskoleklassens lokaler. Hann hem och fixa lite innan vi for till förskolan med Lilja och David. Älva är ju så klart hemma och hon är fortfarande inte så mycket bättre 🙁 Hostan har ändrats lite men det är väl det enda också. Hon äter knappt någonting men dricker bättre nu i alla fall. Skruttan ❤️

Vi två har passat på att bara mysa i soffan nu när vi varit själva hemma en stund. Snart ska Lilja och David hämtas hem och jag misstänker att de båda kommer att bara riktigt trötta pga den tidiga morgonen. 


Kram ❤️

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00