Känslostormar m.m

Nu har Nellie gjort sin andra skoldag och hon älskar det! Hon är så mallig över att få åka skolbuss och att ha fått ett eget busskort 🙂 Idag fick jag inte åka efter bussen som igår du får inte mamma, jag kan nu! Jag bad hennes syskon att hålla lite koll så att hon gick direkt till väntplatsen för nästa buss och det hade funkat utmärkt. 


Alice fixade Nellies hår i morse 🙂

Victor fick stanna hemma idag då han fick feber igår kväll och halsont. Han var så ynklig och ville sova bredvid mig. Älva är mycket piggare nu men hostan har blivit jobbig så att hon hostar och hostar tills hon kräks upp massa slem. 

Härligt med denna period av alla höstvirusar *not*

Idag stannade David och Lilja på förskolan till efter vilan. Det hade gått superbra och David hade somnat direkt 🙂 Lilja har verkligen varit den enklaste ungen ever att skola in. Hon bara springer in och börjar leka på stört. Vinkar glatt när mamma går iväg och säger glatt hej när man kommer tillbaka för att sen fortsätta leka 🙂 Imorgon är den sista inskolningsdagen. 


En trött kille ikväll 🙂

Själv är jag helt slut nu. Dagen har varit jobbig pga vissa saker men jag ”rörde runt i grytan ” och nu känns det lite bättre.

Resten av dagen har flytit på bra och alla barnen har varit trötta tidigt så ingen protesterade när vi sa att det var sängdags 😀 

Bara jag som ska hitta sängen innan tolvslaget 😉

Kram ❤️

 

 1. När ni fick David, så höll jag med min dam på namnet ”Grus”. Sen har jag accepterat att han ÄR en David (med engelskt uttal?.).Men på bilden där han sover så är han liksom ändå…GRUS!!!! Du är stark Mirka och lär dig en massa, har ni funderat mer på vad det var för ett spöke ni fick på besök? Hört talas om begreppet ”liten tuva stjälper stora lass”? Kämpa på!!!!

 2. Det är som det gått en trend i att de som kallar sig ”Sveriges största bloggare” ( ja ni är några stycken) skriver A men inte B, eller nåt i stil med ” mer om det senare ” Men sen kommer aldrig det där senare. Nu är det ju så att det ÄR era bloggar ( som speciellt EN bloggerska så gärna påpekar, inte du alltså Mirka) och ni väljer vad att skriva om- Kanske varken vill eller ska ni skriva allt- det är absolut inte nödvändigt. Men istället för att bara skriva A när ni börjar så avsluta med B i de fall det går. Tror ni behåller flest läsare på det viset.
  Ang skilsmässan mm som vissa nämner i sina kommentarer så tror jag nog att det kan vara smärtsamt bryta upp efter så många år och barn, men att fortsätta bo och leva under samma tak skulle i alla fall inte jag klara.- Jag BERÖMMER er inte för att ni gör det heller för innerst inne tror jag inte det är bra vare sig för er eller barnen, Men det är ju ert val.
  Sen skriver nån att det är bara bilder på dina barn, Om ni läsare tänker till så har ju Mirka ( och flera ) blivit kända genom tv och Familjen Annorlunda, och vad handlar det programmet om ? JO, BARN: Massor med barn. Så självklart handlar väl bloggarna om det. Utan den serien vore det ingen som skulle läsa vissa bloggar. Så då får nog ni/ vi som tittar in här och där ”finna oss i” bilder på barnen. Ingen annan har utgett sig för att blogga om nåt annat även om det ibland vore önskvärt att bloggerskorna kanske tog sig tid att uttrycka sina tankar och känslor inför andra saker.. vad som händer i Sverige, i världen. lite samhällstillvända frågor mm mm— Men det kanske kommer, men det får heller inte bli som hos en viss bloggerska vars namn börjar på C ( också känd genom F A) som skriver följetonger så långa att snart ingen orkar läsa.- Näe, text och mycket bilder ska det vara, men gärna lite blandat och som sagt, det viktigaste av allt- Sägs A så säg även B, annars säg ingenting.

 3. Malin skriver:

  Mirka! Jag har följt din blogg länge. Du väljer själv vad du vill att bloggens syfte skall vara och vad bloggen skall innehålla.

  Ibland är det skönt att skriva av sig lite löst utan att blotta sig för mycket. Så länge det hjälper dig så är det väl ok? Vi andra har ju alltid ett val. Antingen läser vi eller så läser vi inte.

  Jag är ensamstående med ett barn. Trots ett barn kan jag stundvis tycka det är knepigt att rodda runt allting. Du däremot, du ger mig energi, hopp och möjligheter! Jag blir så glad när jag läser om dig och dina pedagogiska tankar, handlingar, hur dagarna ser ut för er mm. Fixar du det så fixar ju jag det oxå, tänker jag 🙂

  Tack snälla för det du väljer att dela med dig till oss!

 4. My skriver:

  Varför ens tapp detta i bloggen om det ändå inte rör läsarna??

 5. Åh, min ena grabb har också börjat skolan nu. Det är så kul att se hur dom utvecklas. Tiden går så fort bara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..