ANNONS

Känslostormar m.m

/

Nu har Nellie gjort sin andra skoldag och hon älskar det! Hon är så mallig över att få åka skolbuss och att ha fått ett eget busskort 🙂 Idag fick jag inte åka efter bussen som igår du får inte mamma, jag kan nu! Jag bad hennes syskon att hålla lite koll så att hon gick direkt till väntplatsen för nästa buss och det hade funkat utmärkt. 


Alice fixade Nellies hår i morse 🙂

Victor fick stanna hemma idag då han fick feber igår kväll och halsont. Han var så ynklig och ville sova bredvid mig. Älva är mycket piggare nu men hostan har blivit jobbig så att hon hostar och hostar tills hon kräks upp massa slem. 

Härligt med denna period av alla höstvirusar *not*

Idag stannade David och Lilja på förskolan till efter vilan. Det hade gått superbra och David hade somnat direkt 🙂 Lilja har verkligen varit den enklaste ungen ever att skola in. Hon bara springer in och börjar leka på stört. Vinkar glatt när mamma går iväg och säger glatt hej när man kommer tillbaka för att sen fortsätta leka 🙂 Imorgon är den sista inskolningsdagen. 


En trött kille ikväll 🙂

Själv är jag helt slut nu. Dagen har varit jobbig pga vissa saker men jag ”rörde runt i grytan ” och nu känns det lite bättre.

Resten av dagen har flytit på bra och alla barnen har varit trötta tidigt så ingen protesterade när vi sa att det var sängdags 😀 

Bara jag som ska hitta sängen innan tolvslaget 😉

Kram ❤️

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00