ANNONS

Äntligen fick vi till det :-)

/

Idag var inskolningens sista dag och Lilja och David skulle vara på förskolan 9-13.30. Det hade gått strålande och David som inte ätit så bra där dagarna innan hade nu ätit och sen somnat på stört när han lagt sig ner 🙂 Barnen är egentligen alltid lediga på fredagar men under inskolningen har vi gjort undantag. 

Det betydde att jag och Peter hade bara Victor och Älva ( båda mådde mycket bättre ) med oss till Maxi och en storhandel 😉 

Efter matinköpet åkte Peter och Victor hem med kassarna och jag och Älva drog vidare till Gränby c för att möta upp Carola och Jamie för en lunchdate 🙂 Vi har kontinuerlig telefonkontakt men kommer knappt ens ihåg när vi sist sågs. Men nu så äntligen 🙂 Älva och Jamie var lika glada de också även fast de var lite blyga i början.

Lunch för oss är oftast sushi då vi båda älskar det och barnen fick hamburgare/ korv med pommes. 


Efter maten flyttade vi på oss då ungarna ville leka. De lekte medans vi drack latte och snackade 🙂 

Jag hann handla lite nya byxor till Victor, Oliver och David innan Carola dök upp. Thor gnällde i morse över att alla hans byxor var för små osv. Så då gick jag igenom Victors garderob eftersom jag visste att han har massa byxor som han vägrar att använda. Resultat blev 6 par brallor och 4 hoodiesar till Thor och handla nya byxor-behov till Victor 😀 

Barnen ville ha tacos idag vilket passade mig bra då jag var fortfarande då proppmätt efter lunchen. 

Nu är jag helt utmattad men David sover oroligt just nu så det verkar bli en sen kväll…. 

Imorgon ska vi till Uppsala och besöka American Car Show på Slottsparken 🙂 Vi var där förra året och ungarna tyckte att det var jättekul. 

Kram på er ❤️

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00