Sjuka barn, orklös m.m

Idag är jag inte på topp på långa vägar. Stora känslostormar inom mig, sjuka barn och dålig sömn tar ut sin rätta. Jag är väldigt skör just nu….det har tagit på krafterna att vara stark 🙁 

 Man är två i en relation och oavsett vem som valde att släppa taget så är det bådas fel att man inte lyckades hålla ihop…

Jag känner en stor sorg inom mig. Samvetskval mot barnen. Jag som kämpat och älskat med hela mitt hjärta under så många år. Aldrig svikit. Förlorat vänner. Alltid trott på oss. 

Tills orken tog slut och lämnade mig helt känslomässigt utmattad. Kärleken finns kanske där men är i så fall djupt begravd. För alltid…? Vet inte.


Jag är trasig och måste lyssna på mitt hjärta även om det gör ont. Måste bli hel igen. För mig själv och för barnen ❤️


 1. Sofie skriver:

  Jag känner med dig. Har precis genomgått skilsmässa och har mått så fruktansvärt dåligt. Trodde inte jag skulle överleva vissa dagar. Fast det var jag som ville skiljas. Men nu mår jag bra/bättre än på länge. Känner mig stark och har stor livslust. Barnen mår också bra. Det kommer en dag då du känner att det var det bästa du kunde göra.. Lycka till och kram

 2. Mia skriver:

  Vilken jäkla tur att inte du är min morsa. Varför måste allt delas med allmänheten? jag skulle bli stortokig om min familjesituation lades ut offentligt, hur kul är det för barnen att läsa vad du skriver? Det är nästan så man kan tro att det är ett affärstrick för att öka besök och kommentarer på bloggen. Lägg kraft och energi på det som är viktigt just nu och om du inte har någon privat att prata med så rekommenderar jag dig att gå till en terapeut och prata ut. Hur klarar Herr Mirka av livet just nu när han inte kan dela allt med allmänheten? Nu kommer alla experter att fullkomligt rasa, till er kan jag bara säga att det finns inte två skilsmässor som är lika och hur många av er har så pass många barn att ta hand om efteråt. Goda råd kan man inte ge vid en skilsmässa men man kan lyssna, och det blir ju jäkligt svårt när det är över hundra människor som lyssnar samtidigt och som alla ska ge så kallade goda råd om något ingen vet ett skit om egentligen. Det blir bara en massa svammel, tänk på dina barn och lugna ner dig med info på bloggen om era liv.

 3. skriver:

  Hej Mirka! Tänkte på en sak… Kan det vara så att du tänker mycket nu när skolor och dagis börjat igen? Jag har bara ett barn, så det har inte med antalet att göra. Men känner som du, nu när skolan börjat. Det blir plötsligt så tyst hemma och man slappnar av på någotvis efter sommaren. Inte för det är jobbigt att vara med barnen. Men man blir ju ändå lite extra spänd när alla är hemma på semestern. Sen när allt börjar igen, då blir det som sagt så tomt o tyst och man börjar tänka. Man tänker nästan för mycket i sin ensamhet och alla tankar o känslor blir bara kaos i huvudet! Det blir nog bra snart ska du se. Du kommer få ordning på dina tankar. Jag förstår hur du känner då jag känner likadant. Du är stark, du klarar det här med all säkerhet ❤️! När man kommit in i rutinerna igen så kan man nog börja tänka rationellt igen! Klart alla tankar kommer på en o samma gång, när man har tid att tänka. Det ordnar sig!

 4. När man är gravid och ammar har man en anna hormonsammanställning. Det kan vara ett stort hormonelt obalans just nu när du för första gången sedan väldig länge varken är gravid eller ammar. Låt läkare kolla upp om du inte kan blir hjälpt av tillskott eller medicin eller liknande.

  1. Jagiejag en bra grej du kom med.Eloge!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..