ANNONS

Kom inte iväg…

/

Tack för era tips ang mitt ben ❤️ Jag hade tänkt komma iväg till vc men fasiken… Att komma iväg med de 4 minsta som inte är helt krya och sitta och vänta i ett väntrum kändes motigt så jag hoppade över ett läkarbesök …

Jag har ett fint blåmärke på vaden där jag fick ont men inte ont längre annat än blåmärket då 


Men jag ska ta tag i saken 😉

Uppdatering:

Jag har nu ringt 1177 och rådfrågat de. Det är inte akut att visa upp benet nu men ska boka en tid till vc till nästa vecka och hålla koll på vissa symptom som förhoppningsvis inte dyker upp ….

Igår regnade det rejält vilket var befriande faktiskt. Ibland tycker jag att det är det och skulle helst bara vilja ta en långpromenad då. När jag var i tonåren och mådde dåligt gick jag alltid ut när regnet kom. Befriande känsla efteråt. 

Nu ska vi iväg och handla inför helgen. 


Tänk att Lilja fyller hela 3 år om ett par dagar ❤️ 

Kram ❤️

40
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00