Kom inte iväg…

Tack för era tips ang mitt ben ❤️ Jag hade tänkt komma iväg till vc men fasiken… Att komma iväg med de 4 minsta som inte är helt krya och sitta och vänta i ett väntrum kändes motigt så jag hoppade över ett läkarbesök …

Jag har ett fint blåmärke på vaden där jag fick ont men inte ont längre annat än blåmärket då 


Men jag ska ta tag i saken 😉

Uppdatering:

Jag har nu ringt 1177 och rådfrågat de. Det är inte akut att visa upp benet nu men ska boka en tid till vc till nästa vecka och hålla koll på vissa symptom som förhoppningsvis inte dyker upp ….

Igår regnade det rejält vilket var befriande faktiskt. Ibland tycker jag att det är det och skulle helst bara vilja ta en långpromenad då. När jag var i tonåren och mådde dåligt gick jag alltid ut när regnet kom. Befriande känsla efteråt. 

Nu ska vi iväg och handla inför helgen. 


Tänk att Lilja fyller hela 3 år om ett par dagar ❤️ 

Kram ❤️

 1. Annah skriver:

  Jag vet exakt vad du menar med att det är lättare att komma iväg på planerade saker Mirka.
  Skickar över styrka och värme.
  Mvh,
  Annah

 2. Britta skriver:

  Folk är omtänksamma,är det samma sak som att vara elak?
  Alltid något nytt man får lära sig.Tack för det. 🙂

 3. Hoppas du inte tycker jag var elak?! Blev bara orolig för din skull. Det var ENDAST omtanke! Hade vi känt varandra så skulle jag passat dina små, så du kunde åkt till läkare! Utan tvekan! Vi bor dessutom ganska nära. Jag vet själv hur svårt det är att ta sig till läkare! Bara tanken får man ont i magen av. Det var bara av omtanke till dig. För jag gillar dig o vill att du ska må bra! Du är bäst! Glöm aldrig det!

 4. Mirka! Vila från bloggen en stund. Det behöver du. Du behöver komma bort från alla elaka människor och bara tänka på dig och familjen .KRAM!

 5. Mirka..? Det är som att det blåser storm kring dig. Tydligen blir du utskälld vad du än gör och inte gör. Jag tänker av outgrundlig anledning på Ulf Starks underbara (men kanske föråldrade bok), ”Dårfinkar och dönickar”. Jag minns dock inte hur morfarn exakt uttrycker sig i den, men tycker ändå att det är något likt med att du som jagas av någon sorts kaos just nu.Hoppas du förblir stark och vågar fortsätta vara en dårfink (en komplimang, om du missat att läsa boken.).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..