ANNONS

Tandläkare, vila m.m

/

Hej alla fina 🙂 Jag har tillåtit mig själv att gå lite på sparlåga de senaste dagarna. Jag har tagit hand om hemmet och alla måsten som hör till men annars släppt allt annat. Jag har knappt ens orkat prata med vänner utan mer eller mindre hållit mig själv . Jag har vilat upp mig både fysiskt och psykiskt och det har varit behövligt. Ett par veckor med väldigt dålig nattsömn sätter sina spår 😉  Jag har i lugn och ro förberett mig inför ett antal olika jobb jag har framför mig under hösten och har även haft olika ärenden att sköta. 

Igår hade Oliver ett tandläkarbesök och idag var det Selinas tur att spänna tandställningen. Vid nästa besök får hon tandställning i underkäket. Hon har haft tandställningen i ca 2 månader och skillnaden är redan stor 😉 


I väntrummet 

Igår efter middagen mötte jag och ett gäng barn upp Peter i Gränby C då Oliver och Victor var i akut behov av nya skor. Just de två pojkarna är mästare på att förstöra sina skor och deras fötter växer dessutom i rekordfart just nu. Victor 11år har strl. 40 och Oliver snart 10 år har strl. 39 😀 I för sig så har Peter ett par 44:or och jag drar strl. 40 så alla barnen lär bli big foot 😀 Kevin stannade på 44,5/45 😉

Även Benny fick sig lite nya kläder till hösten. Nu har han lämnat barnavdelningen och får kläder från herr-sidan. Han är ingen jeans-kille utan det är jympabrallor för hela slanten. Favoriten är såna där lite glansiga Adidas-byxor men jag ville ha lite variation så inte folk tror att han aldrig byter byxor 😀 Så nu fick han Nike istället hahaa… 

Nu har läxorna kommit igång ordentligt och idag var det Oliver som behövde hjälp med engelskan. Jag blev faktiskt lite förvånad över hur duktig han har blivit i engelskan sen i våras! Då hatade han engelska och nu flöt allting på riktigt bra 🙂 

Småtjejerna älskar att rita och gör det dagligen. Ibland ensam och ibland alla tre samtidigt som idag 🙂


Lilja kämpar på med att vässa en penna 😉

Igår kväll la jag mig kl. 21 och sov som en stock. Nu slötittar jag på katastroffilmen 2012 som jag sett många gånger tidigare redan men jag gillar katastroffilmer och fastnar lätt om en sån film går på tv. Tänker dock inte se klart den då filmen slutar först strax efter midnatt….

Kram på er ❤️

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00