ANNONS

Ny frisyr, på egen risk m.m

/

Igår var Linnea till frissan och klippte sitt hår mycket kortare, page till axlarna och det blev verkligen superfint 🙂


En suddig bild från igår. 

Idag plattade hon till håret och båda stilarna passar henne lika bra 😉


Jag är så avis på hennes hårsvall! Hon har megatjockt hår med självfall och hennes hår växer som ogräs.

Alla våra barn har så mer eller mindre och de har inte fått det från mig. Möjligen självfallet fast både jag och Peter har det så den biten kommer från oss båda 😉 När det kommer till hår i familjen så är jag en utböling. 

Idag lagade jag en favorit i repris – lax med citronsås och räkor, som är så himla enkelt att göra och riktigt gott. Alla vi tycker om det 🙂


Recept har jag hämtat 

HÄR

 och rekommenderar starkt 🙂

Lilja satt länge efter maten och lekte med sin Mimmi. Hon bytte blöja på Mimmi i all evighet 😀


Det går åt en massa tvättlappar när lillmamma är i blöjbytetagen 😉

Idag har jag varit iväg alldeles själv och storhandlat. Det händer inte ofta ska ni veta 😀 Gick fort i alla fall då man inte hade någon att prata med och ingen som tjatade efter allt och inget 😉 Jag var tvungen att köpa lite färdgodis också. Bland naturgodisen finns mina favoriter – yoghurtdoppade russin och saltlakritsnaturgodis i två olika varianter.


Så jäkla gott! Men man får äta de på egen risk. Helst i ensamhet då magen kommer igång ganska rejält if you know what I meen 😉 Så jag väljer mina stunder med dessa godsaker 😀

Idag blev det klart med ett jobb jag ska göra tillsammans med Carola i början på november. Vi ska föreläsa ihop vilket kommer att bli skitkul 🙂 Det kommer olika funderingar och åsikter från er om vårt kommande flytt. Jag har tyvärr inte alla svar eller lösningar. Knappt några alls faktiskt. Vad som är rätt/fel att göra vet man nog inte först efteråt så tiden får visa om våra val kommer att vara bra eller inte 😉 Vi försöker tänka logiskt och ha barnens bästa i tankarna utan att för den skull helt glömma bort oss själva.

Jag önskar att vi hade obehindrat med pengar och att det stog tomma hus lite överallt så att man kunde välja och vraka men verkligheten ser ju inte riktigt ut på det viset. Vi båda har bra inkomster men att köpa ett hus för flera miljoner är ändå inte lätt… Faktiskt rätt omöjligt för en storfamilj som inte sitter på en färdig handpenning på flera hundratusen. 

Bankerna har dessutom sina kalkyler om hur mycket pengar som ska finnas per barn och vuxen efter driftkostnaderna. Tex 3000kr/barn och runt 5-6000kr/vuxen. Man behöver inte direkt vara ett geni för att räkna ut att det blir en jobbig situation där 😉 Sen spelar det inte någon större roll hur verkligheten set ut för de flesta bankerna går stenhårt efter sina mallar 🙁 Att vi skulle kunna sänka våra månadskostnader med flera tusen om vi köpte ett hus istället för att hyra ett är även det mest troligt oväsentligt. Man ska ha en jäkla tur med att få träffa rätt bank och tjänsteman för att få igenom allt. Och ju dyrare hus desto svårare äpple att bita i 😉 Vi har vänt och vridit på alla olika alternativ. 

Vi bosätter oss gärna på en mindre ort eller strax utanför en ort för att hitta billigare hus. Viktigaste är att det finns bättre kommunikationer mot de vi har idag ( närmaste buss 4 km ifrån , cykelväg bara halvvägs så mycket skjutsande blir det ). Ett radhus eller en stor lägenhet kan också funka. 

Äsch… Det kommer att lösa sig till det bästa till slut 🙂 


Efter morgonens runda 

Nu ska jag sova. Kram ❤️

30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00