ANNONS

Macarons och flygande kossor

/

Första gången jag testade baka macarons var ca 5-6 år sedan och det jag kommer ihåg är att de blev verkligen skitfula. Kommer också ihåg att jag där och då bestämde mig för att aldrig mera baka macarons! Jag tycker ju inte ens om de, alldeles för sött i min smak. 


Och se där, jag hittade bildbevis på de fula macarons 😀

Men så på barnmässan i Örebro fick vi VIP-bloggare en varsin Bakbox. Och i den fanns recept m.m till…. Just det, macarons. I boxen fanns även recept mm till marshmallows och det flög en liten evis jävul i mig som tjatade om att baka dessa förbaskade macarons igen. Jag är inte den som inte kan ändra på mig så sagt och gjort nu när min bakningssug är som störst – Idag tog jag tjuren i hornen och bakade macarons för andra gången i mitt liv 😉


Hade dock glömt bort att de gör man inte på en pisskvart…. Tidskrävande var ordet.


Bara fyllningen kvar… ( de blev ljusare i färgen , lampan spelar ett litet spratt med färgen på bilden )


Färdig! 

Och jag måste erkänna att jag är mäkta stolt över resultatet 🙂 Och de jäklarna blev dessutom goda! Det tog inte lång stund tills alla var uppätna 😀

Recept? Fotade häftet …


Oliver har varit på bio med sina 2 bästisar och Alice har varit på bowlingkalas i Uppsala. Dagens middag blev sallad med grillad kyckling och var uppskattat av allihopa 🙂


Enkelt för Oliver och Alice att äta när de kom hem.

Dagens gammelfilm blev Twister – En tornadofilm som gjordes för 20 år sedan.


Barnen tyckte synd om de flygande kossorna 😉

En ny vecka imorgon och snart har vi höstlov också. Tiden går fort fram. 

Nu ska jag se klart på Johan Falk 🙂

Kram ❤️

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00