En sann utmaning – marshmallows 

I fredags utmanade jag mina bakkunskaper med att göra egna marshmallows. Jag hade aldrig ens kommit på tanken att göra egna om inte receptet varit med i bakboxen. 

Det var ett ganska ”intressant” experiment, lite tålamodsprövande och gick si så där. 


Mycket vispande…


Det blev hur mycket smet som helst och var gott enligt barnen 😉


Efter att ha fyllt hjärtformarna hade jag massa smet kvar som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Hittade en liten nalle-form…


Mina sk marshmallows blev aldrig riktigt så fasta som de skulle ha blivit, de blev mera som väldigt mjuka skumgummitomtar eller nåt 😀 Men de var visst riktigt goda enligt alla barnen. Jag smakade inte en enda då jag tycker verkligen inte om den här sorters godis ( tacka vet jag choklad och salmiak ). 

För att lyxa till det hela bakade jag en kladdkaka som jag dekorerade med hallongrädde och de sk marshmallowsen 😉


Recept för den som vill/vågar testa 


Hepp! Nu ska jag iväg på en utvecklingssamtal 😉

Kram ❤️

  1. EKG skriver:

    Söckersött

  2. Johanna skriver:

    Jag gör alltid marshmallows till julen , det är så gott med helt färska! Synd att dina var lite bökiga, jag tycker det är så enkelt att slänga ihop en sats och så får man så många. Prova gör egna kexchoklad, otroligt gott och man köper aldrig någonsin en kexchoklad igen eftersom man gör godare själv Kram❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..