ANNONS

Tillbaka till livet

/

Viktigt reklam så snälla scrolla inte förbi
Som ni vet så har jag sedan ganska lång tid tillbaka varit i kontakt med CancerRehabFonden och eftersom jag tycker att de gör ett jäkligt viktigt och bra arbete så skriver jag om de. Det finns så många som själva har drabbats av cancer eller känner någon som har varit drabbad men relativt få vet tyvärr om CancerRehabFonden och deras ideella organisation.

”CancerRehabFonden är en insamlingsorganisation vilket innebär att vi är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag för att kunna finansiera våra rehabveckor. Ju mer pengar vi samlar in desto fler cancerdrabbade kan vi hjälpa. På grund av att våra ekonomiska resurser är begränsade har vi ibland kö till våra rehabveckor. Vi rekommenderar ändå att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då vi har väntelistor på de fullsatta veckorna och ibland får avhopp. Välkommen in med din ansökan – vi hjälper dig till en rehabvistelse så snabbt vi kan!”

För ett par veckor sedan åt jag och Mona lunch med Eva som är CRFs generalsekreterare och då såg vi att hon hade ett superfint armband på sig. Hon berättade då om detta, då fortfarande väldigt hemliga armband som de nu äntligen har lanserat. Igår fick jag hem mitt armband 🙂

Armbandet är riktigt snyggt. I läder, reglerbart och alla kan använda det.

Priset är 149kr och allt går till organisationen. 

HÄR köper ni armbandet! Och stort tack till er som gör det ❤️ CRFs arbete betyder så oerhört mycket för alla som är drabbade. Dessa rehabiliteringar är gratis och just nu har de köer och ju mer pengar de får in, ju kortare blir köerna.
Kram ❤️

7

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00