Shake that taco

Detta inlägg är i samarbete med Ica

 

Många älskar tacos och äter det ofta. Våra barn vill gärna ha tacos en gång i veckan men då brukar jag och Peter äta någonting annat för vi tycker inte direkt om vanlig hederlig tacos. Så när jag fick frågan om att testa Icas nya tacos sortiment tackade jag ja för att få lite nya idéer 🙂

Igår kom matleveransen och vart efter jag packade upp varorna växte mina förväntningar! Ingen köttfärs med utan massa annat gott. Jösses vad jag för en gångs skull såg framemot att laga tacos 🙂 Lite orolig dock över om barnens skulle våga smaka för de kan vara lite kinkiga när man avviker från det vanliga…

Pulled chicken, pork al pastor ( karre ), pulled salmon…. mums! Mangosalsa och bönsalsa har jag aldrig smakat och hade nog i ärlighetens namn aldrig ens köpt det utan att ha smakat innan så det var bra att få med det 😉


Idag valde jag att testa karré, kyckling och lax. Kunde inte välja bara en sort och tänkte att det är mera intressant för barnen att få testa alla sorter 🙂 Det som är riktigt bra är att det finns även vego-variant, pulled vego och Linnéa blev jätteglad över det!

Det är så smidigt att laga pulled-rätterna vilket jag, som inte är så förtjust i att laga mat, tycker är perfekt!


Jag gjorde en tomatsallad med olika sorters tomater, salladslök, majs och limesaft som blev supergod.


Sallad, avocado och färsk ananas var andra tillbehör jag valde till maten.


Icas nya stenugnsbakade pitabröd var jättegod och gick åt som smör i solsken 😀


och likaså var den nyttiga chiatortillan riktigt bra även om några barn skrämdes först av utseendet med de svarta prickarna ( chiafrön 😉 ).


Vanlig riven tacosost och riven cheddar-och mozarellaost till och det sistnämnda var en nyhet för mig och en klar blivande favorit så god som den ostblandningen var 🙂


Och så klart måste man ha tortillachips med 😉 Visst ser det gott ut?


Jag är en riktig fegis när det kommer till att köpa hem salsor som jag aldrig smakat förr och därför alltid glad över att få bra chanser till att smaka på nya saker. Och jag smakar alltid oavsett för jag vill ju inte riskera att missa någonting gott 😉 Jag tyckte faktiskt om alla smakerna men favoriten blev salsa verde. Linneas favorit blev bönsalsan.


OMG vilka trött-påsar jag har under ögonen men så har jag också haft en period med dålig nattsömn  😉 Men strunta nu i mina icapåsar under ögonen…… Jag började med en vegetarisk variation med pulled vego,riven  cheddar och mozarella, gräddfil, tomatsallad, avocado, salsa och rostat lök i en ”salladsbåt”. Så himla gott!!  Sedan pitabröd med pulled lax och tillbehör – om möjligt ännu godare 😀 Jag åt så jag storknade efteråt.

Jag är också riktigt nöjd över hur bra barnen åt av maten! De hade lite olika favoriter med laxen i en liten ledning 😉 De flesta smakade av allting och Kevin var extra nöjd när det blev lite mat kvar så att han fick det till sin matlåda 🙂

Så jag kan mer än gärna rekommendera er att testa Icas nya tacossortiment och där finns det verkligen någonting där för alla. Bara fantasin som sätter gränser och kunde jag med min dåliga fantasi skapa en riktigt god tacos-middag så kan alla göra det!

Min favorit ur det nya sortimentet blev pulled salmon som var verkligen himmels god och någonting lite extra liksom 🙂

 


 1. Ingela skriver:

  Vad gott med taco. Det jag funderar över är om dettas ICA s sortiment är svenskt kött i?

 2. Monika skriver:

  Men det är väl perfekt att få testa en massa varianter, halvfabrikat eller inte. Om man har lust kan man ju göra hemlagad variant sen på det man gillade bäst eller köpa den färdiga, för att enkelt defenitivt är bäst ibland. Jag tycker att det såg gott ut och kul med flera varianter samtidigt.

 3. L skriver:

  Jag blir så less. Vad många besserwisser det finns. Det är inte konstigt att världen ser ut som den gör idag. Den ena tjafsar om att gratis är gott. Jaa varför inte. Både gratis och kostsamt är gott. Ingen tackar nej till gratis. INGEN. Den andre om halvfabrikat. Gå runt i stugorna och laga mat då istället för att skriva kommentarer. Nån att det ser inget gott ut. Var glad att det finns mat. Det finns dom som svälter ihjäl på vår jord.
  Fy fasiken. Om ni nu är så förbaskat duktiga och präktiga, gå då ut och förbättra världen. Sitt inte här och spela duktiga.
  Ha det gott Mirka bland alla galna kommentarer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..