Lite julkänsla

Jag såg en påse saffran i köksskåpet idag och blev akut sugen på att baka. In till affären och köpa jäst m.m för att starta baket efter middagen. Jag ville dock inte baka vanliga lussebullar…Istället blev det saffransbullar med smör, strösocker och vaniljsocker i 🙂Linnea har visst smygfotat oss vilket jag såg precis nu när jag kollade igenom bilderna jag själv tog 😀Behöver jag säga att de blev väldigt goda 😉

Recept hittade jag HÄR ( men använde annan fyllning )

Kram ❤️

  1. Maria skriver:

    Tack för att du fick mig på bakhumör igår. Bullarna blev mycket goda och hela familjen uppskattade dem. Kram

  2. Sofie skriver:

    Ser supergoda ut! Måste prova baka, vad hade du för fyllning i?

  3. Mmm, så gott det ser ut. Man nästan känner doften av jul. Ja, nu är det snart dags att börja baka lite så man slipper stressa i slutet. Viken tur du har som har så många söta hjälpredor i köket. Ha det gott!

  4. Blev så sugen på att baka när jag såg dina bullar igår. Så idag blev det bak jisses vad goda dom var

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..