Samma stress varje år

Hej! Hoppas att ni har det bra i kylan? 

David hade feber hela söndagen och är fortfarande snorig och hemma med mig så jag har fullt upp med att roa honom för gör man inte det så är han snabbast på att hitta på hyss 😀 Nyss satt jag på toa och hörde hur David snabbt som en iller passade på att ta köksstolen för att klättra och komma åt nåt. Blev stressad där inne på muggen och försökte avsluta mina business snabbast möjligen. Precis när jag kom ut ur toan ser jag hur han snabbt springer och lägger sig i soffan och försöker gömma nåt. Min mobil var hans hemliga uppdrag denna gång 😉 


En febrig David i söndags


En dansant David igår som busade med Kevin ❤️ När man dansar är det viktigt att ha en klänning och … en mössa 😉

Snön och halkan kom i år igen. Innan man hunnit förbereda sig. Som vanligt. Körde några barn som haft sovmorgon till skolan igår och min bil betedde sig som bambi på hal is. Och mitt hjärta satt i halsgropen. Fy va läskigt det är att köra med sommardäck i halkan. Åkte hem och lastade vinterdäcken i bilen och åkte till Uppsala för att byta däcken. Brukar göra det hos Bildemo och igår var det typ halva Uppsala som fått samma idé som mig. Den kön var inte rolig! Ok, det fick bli plan B – den tillfälliga däckbytarstationen vid Ica Maxi. Där var kön betydligt kortare och väntetiden blev bara ca 1 timme. Mot slutet var det svårt att roa David men jag var envis och tänkte inte åka därifrån med sommardäcken kvar på. 

Kom hem och han röja undan lite och jobba lite innan barnen kom hem. Jag har tidigare tagit fram vinterkläder men några kartongen var kvar i källaren plus alla nästan vinterskor. Peter hämtade upp de och jag gjorde en blixtersnabb inventering för att se vilka som behöver någonting nytt. Benny, Jennifer, Selina, Alice, Oliver och Lilja behövde nya vinterskor och Victor en jacka. In med 4 av de i bilen och järnet till Uppsala innan affärerna stängde. Jag är väldigt snabb och effektiv själv men har ni någonsin handlat med ett gäng tonåringar? OMG ! Närmast en mission inpossible om du frågar mig!

Inne på Stadium outlet fann jag en jacka till Victor och ett antal handskar till de som behövde det.

Inne på skopunkten hittades skor till Benny, Alice och Lilja. Vi drog vidare till Stadium i Gränby där de har öppet till kl. 20. Hittade skor till Oliver och Älva som egentligen inga behöver med Sorel-stövlarna var på rea med bra pris och de stövlarna är helt outstanding 😉 Vidare till hm då några behövde nya trosor och kallingar och Jennifer tiggde till sig en jultröja. Hennes önskan är att alla i familjen ska ha på sig såna fula jultröjor på julafton men it aint gonna happen 😀


Jennifer och Selina hittade inga skor de ville ha så vi får fortsätta vår jakt efter de en annan dag. 

Nu står alla kartonger som togs upp igår i hallen och bara väntar på att jag ska gå igenom de ordentligt. Har hunnit kasta en massa gammalt som aldrig kommer till användning men nu ska de packas om och sommarskor och jackor ska packas ner. Jag vette fan bara var alla vinterkläder ska få plats 😀


Skönt när allt är klart 😉  

Kram ❤️

LOADING..