Kalas hos brorsan m.m

Vilken härlig vinterdag vi har, kallt som f*n men fint 🙂 Jag har precis kommit hem från Uppsala där jag och ett gäng barn var och handlade lite. En jacka till Benny och Alice och lite annat smått och gott. Nellie hade 30kr och ville köpa någonting till pappa till imorgon 😉


Nu är presenten paketerad och klar 🙂


Lilja ville också slå in ett paket till pappa och tog det första bästa hon hittade – en napp 😀 Pappa blir nog jätteglad 😀

Jag tittade runt lite på klänningar men gör om den proceduren nästa vecka med vuxensällskap och bra smakråd 😉

 Igår åkte jag och 6 av barnen till min lillebror på kalas och släkten var samlad. Mycket skratt och humöret på topp 🙂


Födelsedagsbarnet Eliana numera 3 år ❤️


Trångt vid bordet så alla turades om att fika.

Försökte fota Jennifer, kusin Denise och min lillebror Tony vilket inte var lätt då Tony hängde inte riktigt med på tjejernas direktiv 😀 
Och där blev han godkänd 😀 

David blev jätteförtjust i sin kusin Milton som är ca 3 månader yngre men så liten jämfört med stora David. 

Min mamma är liten ( 158cm ) och jag och min storebror har fått våra längder från vår biologiska pappa. Vår styvpappa är också kort ( typ 170-172cm ) och våra yngre syskon har också blivit relativt korta. Och deras barn är minisize mot mina och min storebrors barn 😀 som Eliana 3år har samma storlek i kläder som David 21 mån 😉 

Kom hem strax efter klockan 21 och Älva, Lilja och David hade somnat i bilen så det var bara att lägga de i sängarna. Jag gosade ner mig i soffan med Selina och det tog inte lång tid innan vi båda sov 😀

Snart ska Kevin skjutsas till sin tjej. De åker till Spanien och värmen imorgon och jag är inte ett dugg avis….. 😉

Kram på er ❤️

 1. Underbart med släktkalas! Det är en sak som jag länge funderat på och hoppas det är ok att fråga om. Hur gör (eller inte gör) man i familjer med många barn gör med sparande till sina barn? Vi har tre barn och sparar varje månad pengar till dem på ett eget konto. Vi tänker att de kan behöva det när det är dags att flytta hemifrån. Vore intressant att höra hur ni resonerat kring detta. Jag vill inte verka otrevlig eller skryta över att vi har möjligheten att spara. Är bara intresserad över hur olika familjer gör. Verkar vara olika även bland oss med lite mindre antal barn.

  Ni verkar fantastiska med era barn!

  1. Jag har numera ett barn hemma, en sladdis. Till honom sparar jag 200 kr/mån. Så har jag fyra barnbarn också. Till var och en av dom sparar jag 100 kr/mån. Tänker att det blir deras 18-års present från mig.
   Även om man inte kan spara så mycket,
   så är ju alltid lite bättre än inget.

 2. Nu har jag tappat bort mig i din familj. Hur många syskon har du? Trodde de bara var en syster och en bror men när jag läser får jag intryck av att de är flera syskon. Har du kontakt med alla?

 3. när jag säger att du borde skriv mer om mig menar jag inte att du ska lägga upp bilder där mitt ansikte är suddigt! Nu kan ju inte läsarna se hur snygg jag verkligen är:( Dock var den sista bilden på mig, Denise och Tony ganska coooooooool!!!

  BTW!!! JAG GILLAR TYLER JOSEPH OCH JOSH DUN:))))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..