ANNONS

Snabba frallor med riven morot

/

Idag bestämde jag mig för att baka frallor till maten och eftersom den idéen kom sent så letade jag upp ett enkelt recept med snabba frallor utan jäst 😉Jag hade även i riven morot och de blev goda och uppskattade 🙂

Recept hittar ni HÄR

Idag har David varit så övertrött och därmed gnällig att jag är helt slut. Han hade sovit bara 15min på förskolan när han blev väckt och somnade aldrig om igen. Han slumrade in en stund när jag bakade men jag vågade inte låta honom sova så länge för att inte förstöra nattsömnen. 

Lilja somnade också när jag lagade maten och nu är hon fortfarande piggelinen själv. Hon är omöjlig att väcka när hon somnar på eftermiddagen så har hon lyckats få lite extra sömn är det bara att gilla läget. Jag hoppas dock att hon somnar snart så jag också får göra det 😉

Tittar ni på julkalendern? Vad tycker ni so far? Jag gillar den och det gör alla andra också här hemma så tummen upp 🙂

Kram ❤️

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00