Snabba frallor med riven morot

Idag bestämde jag mig för att baka frallor till maten och eftersom den idéen kom sent så letade jag upp ett enkelt recept med snabba frallor utan jäst 😉Jag hade även i riven morot och de blev goda och uppskattade 🙂

Recept hittar ni HÄR

Idag har David varit så övertrött och därmed gnällig att jag är helt slut. Han hade sovit bara 15min på förskolan när han blev väckt och somnade aldrig om igen. Han slumrade in en stund när jag bakade men jag vågade inte låta honom sova så länge för att inte förstöra nattsömnen. 

Lilja somnade också när jag lagade maten och nu är hon fortfarande piggelinen själv. Hon är omöjlig att väcka när hon somnar på eftermiddagen så har hon lyckats få lite extra sömn är det bara att gilla läget. Jag hoppas dock att hon somnar snart så jag också får göra det 😉

Tittar ni på julkalendern? Vad tycker ni so far? Jag gillar den och det gör alla andra också här hemma så tummen upp 🙂

Kram ❤️

 1. HEJ. Har du lagt ner träningen?

  Ha en bra dag.

 2. Tack för receptet!

  Jag tycker att julkalendern är himla bra och mysig.
  Även barnen och maken gillar den 🙂

  Kram

 3. Smarriga frallor du bjuder på! Julkalendern är stor favorit här hemma, både mannen och jag tittar. Sonen är lite mitt emellan just nu med sina 16, både för stor och för liten för att vara intresserad av att titta. KRAM

 4. Marie H skriver:

  En härlig julkalender som en kalender ska vara, en magisk saga så man slipper från verkligheten litegrann.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..