ANNONS
Integritet på Tailsweep

Godaste julgodiset m.m

/

Lilja är 3 år och 4 mån och David fyller 2 om drygt en månad. Många av våra barn är födda med ca. 1,5 års mellanrum men jag tror att dessa två barn tar det stora priset på att göra hyss och trigga varandra. OMG vad de är påhittiga och framförallt snabba! Och när man kommer på dem så bara skrattar båda åt en. Jag som trodde att David skulle vara som Thor, de har varit så lika till både utseende och personlighet fram till någon månad sedan men nu är de lika enbart till utseende. Thor har alltid varit lugnet själv, en nöjdare och gladare unge fick man leta efter. David var så också men nu är han helt tvärtom. 


Igår somnade David en stund när jag lagade middag och det blev en något senare middag för honom. Med lite sömn och massa mat kom energin tillbaka och han var som en Duracell-kanin halva kvällen. Sprang runt, hoppade och skuttade och ramlade med flit så sprang han runt lite till 😀


Försökte fota honom när han spexade för sina syskon i köket men det var inte lätt då han var ju aldrig stilla 😀


Här försöker han ta min mobil 😀


Medans David höll på med sitt satt Nellie och Lilja och lusläste en katalog för hundrade gången 😉Peter var tvungen att jobba en stund idag så jag var själv med Alice, Älva, Lilja och David.

Tänkte ha det lite mysigt och baka julgodis med de vilket funkade ca. 5 min sen försvann alla förutom min vapendragare Alice. Älva var febrig och vilade i soffan medans Lilja och David passade på att röja runt när jag och Alice var upptagna 😉 Att tömma soffan på dynor kan vara så roligt? Att tömma toarullar på papper överallt? Eller leka med vatten i badrummet? Eller klippa presentpapper i småbitar och ha överallt på golvet? 

Jag har fått springa runt och stoppa huliganerna som aldrig förr mellan bakningen och önskat att jag haft en stor lekhage med 2 meter hög staket att sätta ungarna i 😀 

Älskade små barn ❤️❤️ 

Till slut blev vi klara med godisarna och holy Moses så goda de blev!!

Vi gjorde Oreo-& polkafudge efter recept från JennyBland det godaste jag ätit! 

Ska göra mera närmare jul och då minst en dubbelsats 🙂

På något vis lyckades Alice övertala mig att vi skulle göra ett pepparkakshus när David sov middag. Jag gillar inte att göra pepparkakshus och när vi gör ett så är det sån där med färdigköpta delar. Glöm att jag gör allt från start 😀 

Nå väl, Alice, Älva och Lilja hade kul i alla fall 🙂 Även trots Lilja råkade ha av tak-delarna som jag fick lappa ihop. Jag brukar limma ihop delarna med smält socker men valde idag att använda färdig kristyr på tub. Den funkade faktiskt bra förutom till taket och lagningen av de delarna. Till det fick det bli socker och voilà – till slut hade vi ett färdigt hus 🙂


Ser ni vilken fin julgran Nellie har gjort 😉

Huset lever farligt med tanke på David så vi får se hur länge det får vara helt…


Precis utanför räckhåll för David så länge han inte hittar nått att stå på. Han har redan försökt komma åt huset och stog så mycket han bara kunde på sina tår men var ändå hårsmånet ifrån 😉 

I morgon ska jag, Linnea och Jennifer till Stockholm. Ska bli kul att kika runt i vegan-affären 🙂 

Vad ska ni hitta på till helgen 😉

Kram ❤️

17

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00