Lyckliga tjejer ❤️

Idag har jag varit rätt off, förkyldningen lurar fortfarande i kroppen och det blev en sen kväll igår. 

Jag körde Selina till tåget i Uppsala på förmiddagen. Hon skulle mötas upp av en kompis med mamma för att åka till Globen och köa. De hade ståplatser och ville så klart komma långt fram vid scenen 😉 Jag, Jennifer och Alice åkte till Stockholm vid kl. 16. Jennifer skulle vara hos sin kille medans vi var på konsert. 

Väl framme vid Globen hann jag och Alice ta en fika i lugn och ro.


Alice var dock lite för spänd för att äta av pajen så jag åt upp den 😉

Köerna in till arenan var enorma men det gick ändå fort att komma in. Ett toabesök senare letade vi upp våra platser. Vi hade inte lyckats få platser bredvid varandra men nära där jag satt 2 rader nedanför Alice. Jag frågade henne om hon ville sitta i mitt knä med det kom inte på tal  


I väntan på att allt skulle komma igång…

De hade två förband. Först två DJ-killar som spelade och den sortens dunka dunka – musik imponerar mig inte ett dugg. Sedan efter en stund sjöng en Jamaicansk tjej 2 låtar som var lite bättre än föregångarna 😉 De riktiga fansen verkade gilla förbanden mycket mera än mig vilket var ju bra, jag var ju där bara som sällskap liksom så min åsikt spelar ingen roll 😉

Äntligen var det då dags för Marcus och Martinus! Och taket höll på att lyfta av all skrik 😀 Man glömmer ganska lätt att det är 2st 14-åringar som framträder för jäklar var bra de är. På riktigt! Twinsen har en ljus framtid framför sig det är jag säker på 🙂 En bra konsert helt enkelt och Alice och Selina var i sjunde himlen efteråt 🙂

Efteråt letade vi först upp Selina och därefter gick vi till hotellet intill Globen för en date med min vän Therese och hennes 2 barn. Vi har inte setts på ett tag nu och de har dessutom precis varit i USA och på en fantastisk kryssning som jag ville höra allt om så vi hade massor att prata om medans vi åt middag. Mina större barn älskar Thereses barn och skulle kunna adoptera de på direkten om de fick 🙂 

När jag till slut tyckte att det var dags att hämta Jennifer så skojade jag om att P-garaget kanske inte har nattöppet…? Hade glömt att kolla upp den detaljen. Så jag kollade och höll på att tappa ögonen när jag läste: Öppet 06.00 – 23.00. 

Min klocka var då 23.07! Hann bli rejält svettig på den korta stunden jag läste vidare till raden: OBS: Du kan köra ut dygnet runt!  Pjuuh! Den lättnaden 😀 

Dock så tog det en stund innan vi hittade en ingång till garaget som inte var låst 😉

Hämtade Jennifer och kom hem ganska exakt kl.01. Somnade ovaggad kan jag lova…

David tyckte att han skulle kliva upp kl. 5 i morse. Glöm det sa jag och gav honom en flaska välling. Tack och lov så sov han vidare fram till nästan 7. Efter ett tag vaknade Peter och jag somnade om och fick mig en sovmorgon 🙂 

Jag fick lite vårfeeling när jag var till Hemköp idag. Köpte tulpaner med mig hem 🙂


Linnea och Nellie var med mig och fick välja varsin färg – gult för Linnea och lila för Nellie 🙂 

Jag hade ju dubbelbokat mig och fick avstå från en kväll med Takida/Stiftelsen vilket ändå kändes helt ok tills Carola började lägga ut massa bilder 😀  bajs också att man inte kan klona sig ibland …. 😉 

En vecka kvar till sportlov 🙂 En fullspäckad vecka…. med London som avslut 😉 

Hur har eran helg varit? 

Kram ❤️

 1. Ida skriver:

  Skönt att allt verkar ordna upp med sig med boende. Kan bara önska er massor med lycka till.

 2. Lisa skriver:

  har ni hittat ngt???? Yeahhhhhh – det later bra!! Berättar du mer???

 3. C skriver:

  Jag gillar dig mirka, men har lite svårt att läsa din blogg just nu då jag vet att ni om några månader blir bostadslösa om ni inte hittar något att hyra..
  Resor och shopping i all ära men jag kan känna mig lite provocerad.
  Jag önskar dig och din familj all lycka till med allt men jag avstår gärna från att se 13 barn bli hemlösa..
  // en bekymrad polis..

   1. Anna skriver:

    Håller tummarna för att det snart ordnar sig för er!

 4. Beundrar dig som orkar fara och flaxa hela tiden, förstår du är trött ibland. Mina barnbarn var också och såg M o M i Globen i helgen. Alla småtjejers stora idoler ! Kan ibland tänka på mina idoler när jag var yngre. Haha, inte fanns det så stora konserter man fick gå på då, men kul hade vi i alla fall.
  Lycka till med framtida flytt mm. Kämpa ! Gillar din blogg då den inte bara består av bootox, smink och glitter o glam. Naturliga bilder utan plutande läppar och utmanande kläder. Kram på dig !

  1. Millie skriver:

   Håller med! Inte bara yta och fasad! Såååå mycket ärligare och bättre!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..