London del 2

Vi kom hem kring kl. 01 inatt och isäng runt kl.02. Blev inte så mycket sömn men desto mera kramar när småbarnen vaknade i morse 🙂 Älskade ungar som man hade saknat de ❤️ 

Barnen har sportlov så det har gått i ett idag. Packa upp och dela ut allt jag köpte åt barnen. Vi har myst och pratat mycket idag, som att ta igen 3 dagar på en dag 😀 

I lördags åkte vi till Harry Potter museumet som ligger en bit utanför London. Jag hade i förväg  köpt våra biljetter till Madame Tussauds och bussresan till Harry Potter via Boxoffice.se vilket var toppen. Även Oyster cards. Biljetterna kom hem på 2 dagar så jag behövde inte sen tänka på sånt. Rekommenderas 🙂

Alltså Harry Potter! Vilket ställe!! Det är svårt att beskriva känslan när man är där, så magiskt på ett härligt vis 🙂 Man sugs in in en fantasivärld och vill hålla sig fast där. Många av scenerna har spelats in just där och kostymerna som finns på utställning är just de som användes i filmerna 😉 

Det var svårt att få rättvisa foton men här kommer en del av de jag tog 🙂


Helt klart värt varenda krona det kostade!

Vi kom tillbaka till hotellet strax efter kl.16.30 och laddade om batterierna en liten stund innan vi for iväg till Camden Town. Det är roligt att bara gå runt där och njuta av den lediga atmosfären. 

Sedan åkte vi till Trafalgar och bara gick runt och avslutade på Piccadilly Circus. Tillbaka till hotellet och stupa isäng 😀 Jösses vad mina fötter värkte.

Söndag – sista dagen startade vi lite lugnare. Packade ihop våra saker och checkade ut. Väskorna fick dock vara kvar på hotellet. Jag tyckte att Jennifer måste så klart få se Buckingham Palace så vi började med att åka dit.

Sen ville Jennifer besöka bla Victoria secret. Tog en fika på Starbucks först och jag googlade lite på olika shoppingställen. Hittade då tips om Westfield shoppingcenter i Stratford och vi bestämde oss för att åka dit. Och jag som ” gnällt ” att Mall of Scandinavia är stort Vi gick och gick och gick. Shoppade det sista och tog några pauser för att vila våra onda fötter.Fantastiska rosor! 

Till slut var det dags att hämta väskorna och börja färden mot flygplatsen. Tack och lov var vi ute i väldigt god tid för det var tågstrul och resan tog lite extratid. 

Tack London ❤️ Rekommenderar verkligen ett besök dit och jag och Jennifer hade det väldigt väldigt roligt under våra dagar där 🙂

Vi flög med Norweigian som har bra priser speciellt om man beställer resa i god tid. Bokade hotell via Booking.com, andra gången jag bokat hotell via de och tycker att det är både smidigt och bra. Det finns mängder med Hotel att välja mellan  och i alla prisklasser. Jag är inte så petig och är nöjd bara rummen är rena och har bra wi-fi 😉 Betalade ca. 3000kr för ett dubbelrum inkl. frukost Tors – sön. Vi bodde i Kensington, ca 2 minuter från Earls Court tunnelbanestation , Amsterdam hotel. Jag hade förköpt Oyster card med 25£ inkl kortkostnad. Vi åkte bara tunnelbana och mycket och pengarna på kortet räckte precis dessa dagar. Tror jag hade 1.20 £ kvar efter sista åket 😉 Till Jennifer förköpte jag ett 7-dagars kort mest för att det var smidigast. Köper man oystercard för barn under 15 år så får man gå till biljettförsäljningen i London och säga till att det är kort för ett barn och då får man tillbaka hälften. Men jag räknade att det var ingen större skillnad på priset och nu slapp jag dessutom att köa till en biljettlucka och ha mig 😉
Så här mycket gick vi i London 😉Borta bra men hemma bäst ❤️

Kram ❤️

 1. Elin skriver:

  London är alltid intressant oavsett med vem man är därmed . var där senast 2009. fick tips om att man kan kolla upp konsertutbudet i hyde park av en polis när jag var där. lyssnade på brucespringsteen i hydepark 2009 med mina föräldrar

 2. Susanne skriver:

  Förlåt en jag kan inte låta bli… Mirka hur pratar du? ”Jag har saknat DE” skriver du. Men hur pratar du?! Förmodligen säger du , ”jag har saknat DOM”! Skriv det då. Enkelt tips!

 3. Malin skriver:

  Bra promenerat!

 4. Linda skriver:

  Vad mysigt med en mor och dotter resa. Men vad är grejen med att dölja sitt ansikte på alla bilder som din dotter gör? Vill hon inte bli fotat och varför gör du det i så fall. Du är jättefin i din nya hårfärg, håller med att du ser 10 år yngre ut:)

  1. Elin skriver:

   Häng med i svängarna Varenda tonåring gör det nu förtiden det är liksom coolt i dagens samhälle! Bara så du vet!

   1. Linda skriver:

    Hade ingen aning trots att jag har två tonåringar… dem posar mer än gärna på alla bilder

    1. Så där gör mina större tjejer ofta Jennifer bad mig fota henne så det är inte för att inte vilja fotas

  1. Gittan skriver:

   -Linda- bilderna talar sitt tydliga språk!

 5. Lisa skriver:

  Frågan jag kommer ställa hör inte alls till eran London resa, utan det är helt något annat. Jag och en vän pratade om mat och hushållskostnaden i dagens samhället. Då kom jag och tänkte på er. Ni som är en familj som består av 15 personer. När det har med ”MAT och tandkräm, diskmedel.” att göra. Hur mycket går det på för er i kostnaden per månad?

  1. Lisa skriver:

   Du kanske inte vet summan?
   Alla gör nämligen inte det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..