Farliga bilister m.m

Jösses vilket snökaos det var idag. Min vän som skulle komma hörde att ett antal bilar hade krockat på motorvägen så hon tog det kloka beslutet att stanna hemma. Vi får ses en annan dag istället, säkerhet kommer först 😉 

Barnen har varit glada över snön och varit ute och lekt och även om jag kanske i tysthet svär över snön så är jag glad för barnen skull att de slipper slasket eller vattenpölarna nu när de är lediga 🙂Glada nakenfisar på morgonen. De flesta av våra barn går helst i bara trosor/kallingar när de är hemma. David är dock tvärtom om vill klä på sig helst vid första blöjbytet på morgonen. 

Jag måste gnälla lite över en del idioter till bilister som jag stört mig på länge nu. Först de som har så jäkla svårt med att släcka helljusen vid möte! Och de som slår på helljusen innan man hunnit passera varandra vid ett möte. Hur svårt kan det vara liksom? Jag råkar ut för nån av sorterna varje gång jag kör i mörker. Sjukt irriterande att bli bländad.

Sen har vi de som glömt bort att bilar har blinkers av en orsak! Hatar att köra bakom en bil som inte blinkar när de ska, speciellt i en rondell. Tror de att andra är tankeläsare eller ..? 

Värst är dock de som riskerar andra människors liv pga mobiltelefonen! Jag ser dagligen bilister som sitter med mobilen i handen medans de kör bil. Man ser på sociala medier folk som lagt ut foton/filmer de tagit medans de kört bil. Folk som läser sms och annat medans de kör. Så jäkla idiotiskt så jag finner inga ord. Skitsamma om de själva krockar pga deras mobiler men att riskera andra människors liv så lättvindigt får det att koka i mig  

Förra veckan när jag och Linnea var på väg till hennes skola så såg vi det värsta jag hittills sett…. 

Vi åkte på gamla Uppsalavägen från Björklinge, ca 2 mil till Uppsala på en 80-väg. Hela sträckan hade vi en bil framför oss och ganska snabbt började vi fundera på om bilisten var full då den vinglade rätt friskt på körfältet. Framme i Uppsala kom vi till en stor rondell och bilen framför blinkade inte och såg ut att inte ta flesta avfarten ( som vi skulle ta ). I sista sekunden ”kom bilisten på” att hen skulle ju svänga av, tur att jag höll ett ordentligt avstånd annars hade det kunnat gå illa. På nya vägen körde jag om bilen och Linnea tittade in i den och skrek  : Vad faaan, han kollar på film i mobilen!!

I.D.I.O.T!!! 

Vissa ska verkligen inte få sätta sig bakom ratten.

Så, jag var tvungen att avreagera mig lite då jag haft svårt att sluta tänka på det sistnämnda. 

Som ni sett så har jag färgat håret mörkt och är så glad över alla positiva kommentarer jag fått ❤️ Själv har jag inte riktigt vant mig ännu och morgonens första titt i spegeln är fortfarande wooow, vem är det där? Men jag är nöjd 😉

Linnea var till frisören igår och kapade av sitt hår och blev ljus 😉 


Jättesnyggt

David sov sent på dagen och var då inte sugen på att somna i vanlig tid ikväll heller.


Men tillslut så

Kram ❤️

 1. Anonym skriver:

  Klart dom sminkar sig för att dom inte är nöja med sig själva dåligt självförtroende ligger i botten många är för mycket
  Utseende fixerade osäkra

  1. Lisa skriver:

   Fast det där är ju inte sant! Jag sminkar mig för att det är fint, inte för att jag har dåligt självförtroende som du säger. Tycker det är roligt att sminka mig och känner mig naken utan.

 2. Jen skriver:

  Linnea: skitsnygg frisyr, passar dig perfekt och Älskar ditt läppstift!

 3. Gittan skriver:

  Naturen är ofta vackrast!

 4. Anonym skriver:

  Hon är väldigt snygg men tror hon vore finare utan smink o näsring

 5. Monki skriver:

  Jag är tydligen den enda som inte tycker att Linnea är vacker på bilden. Jag tycker inte att hon är ful, men väldigt onaturlig med dessa ögonbryn, väldiga mängder mascara och eyeliner och dessutom dessa otroligt målade läppar. Och näsring till det. Jag är helt övertygad om att hon skulle vara jättefin om hon plockade bort dessa attribut. När flickor är så unga som Linnea så brukar de vara så fina och det är jag övertygad om att hon är under all denna yta. Det är synd när ungdomar tror att de inte duger som de är.

  1. Jen skriver:

   Så du tror på riktigt att alla tjejer/kvinnor sminkar sig för att de inte tror att de duger annars?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..