ANNONS

Pyssel, bus och bak

/

Snart är det slut på sportlovet och tillbaka till rutiner och tidiga morgon. Jag har förvisso tidiga morgon trots lov. I morse var det en liten herr som skulle upp före kl.6….hmm…inte så önskvärt när man somnade efter midnatt och har blivit väckt 4 gånger under natten av samma herr och Lilja. Den underbara småbarnstiden när den är mindre underbar De större barnen tar däremot detta med sovmorgon på stort allvar 😉 Vi har David, Älva och Nellie och ofta även Thor och Oliver som är uppe före 7 oavsett. 

Älva och Lilja hittade Thors loom bands och satt länge med de efter frukosten. Till slut kom även Thor och pysslade med syrrorna 🙂 

Jag försökte hålla David ifrån tjejerna när han hade stört de tillräckligt. Då tar man fram Snapchat vilket han älskar 😉


I för sig så älskar han att se sig själv i mobilen oavsett 😀
Busungen ❤️

Alice ville baka någonting och det blev kladdkakemuffins som åts med vaniljsås

Jag blev sugen på att se Disneyfilmen Modig som jag är lite extra förtjust i och småtjejerna har inte sett den så de flesta barnen parkerade sig framför tv:n 🙂

Efter Modig fick Linnea och Jennifer sug på att se gamla filmer de sett som ” små ” och tjejerna brände av 2st Barbiefilmer och en High school musical-film på raken 😀 Inga andra orkade dock se på så många film på raken. 

Nu ikväll hittade jag mjölbaggar i skåpet där vi har mjöl, socker m.m! Usch och blä! Jag har aldrig tidigare sett mjölbaggar eller haft besvär av sånt. Misstänkte att det var det och googlade fram bilder så jag är 99% säker på saken. Det blir rengöring delux i skåpen imorgon… Ikväll pallar jag inte.

Vi såg på mellot ikväll. Jag har bara sett 2 avsnitt, det första och nu sista. Älskade 2 låtar och var säker på att de båda var solklara för finalen men Loreen, ena favoriten jag hade kom ”bara” till andra chansen 🙁 Fattar inte, hon var fantastisk och låten likaså …? Min andra favorit, Jon och Aninia kom till finalen och fattades bara annat 😉 Jag måste ta och lyssna på Mariettes låt då jag gillar henne och har hört att även hennes låt är superbra. Vem har ni som favorit i år?

Nu säger jag godnatt för idag

Kram och sov gott ❤️

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00