Att söva ett barn ”BookBeat”

I samarbete med BookBeat

Jag fortsätter med mitt samarbete med BookBeat.se som jag tycker är så bra och jag vill inte att någon missar erbjudandet jag har åt er med de 😉

Hos BookBeat hittar du mängder med böcker att läsa eller lyssna på med din mobil/surfplatta och du kan även ladda ner boken för att senare läsa den offline. Det hade jag stor nytta av nu när jag var i London. Jag hade glömt mina hörlurar hemma men kunde läsa boken utan att använda planets dåliga wifi.

Det är enkelt att registrera sig hos BookBeat och man betalar per månad utan någon bindningstid. Alltså kan du avsluta din prenumeration när du vill 😉 Fast tveksamt att man vill det he hee.

David har blivit svårare att få somna och jag blev så glad när jag hittade denna bok här om dagen!


Jag har hört så mycket positivt om föregångaren till Elefanten som så gärna ville somna och blev glad av att kunna testa denna nya bok på David som är inte längre så enkel att få somna 😉 Jag valde att läsa boken för honom och också visa bilderna. Första gången somnade han inte men var väldigt intresserad av sagan.

Eftersom han fortfarande sover i sin spjälsäng på nätterna så la jag om taktiken och koncentrerade mig på att läsa boken när han skulle sova middag för det gör han ofta i min säng eller i soffan och då kan jag gosa in mig bredvid honom 🙂

Han kände igen de första bilderna i början på boken och blev glad 🙂 Denna gång gick det mycket bättre och han sov innan boken var slut. Nu ska jag börja läsa den för Lilja som är riktigt svår att få isäng på kvällarna 😉

Går ni in HÄR och registrerar er med koden: mirka så får ni lyssna fritt i en månad! Helt klart värt att testa enligt mig 😉

Erbjudandet gäller endast nya användare och koden är inte möjligt att använda till ett redan aktivt konto. Rabattkoden är giltigt till och med 30/4-17.

 1. Linda skriver:

  Jag har Storytel och kör Kaninen som så gärna ville somna för 6-åringen varje kväll. Vi har kört den i nån vecka och det är kanske 3-4 gånger hon inte somnat av den, fick tjorva massor innan.

 2. MB det trista , plus reklamen är att folk har svårt att komma in här,
  datorerna får spatt,nya som gamla.

 3. MB skriver:

  Jag är då så gammalmodig att jag fortfarande anser att BÖCKER är det bästa
  Med pärmar och blad som man kan vända och se vad spännande som dyker upp
  Fastna inte i digitalträsket för det tar bort det som är vår kultur och historia
  Att kunna söka kunskap på ett fysiskt bibliotek
  Det är det bästa
  Sen tycker jag det är väldigt mkt reklam sen ni bytte bloggportal du och Madde
  Å det samma samma hela tiden
  Tråkigt
  Men nog är det då så att ni måste göra vad ni kan för att hålla er framme bland alls yngre (massmammor)i bloggvärlden
  De nya vinner ju mark

 4. Louise skriver:

  Köpte kaninen som verkligen ville somna. Funkade inte alls. Hon(min dotter) tyckte den var tråkig. Själv blev jag väldigt trött haha.

  Ha en fortsatt bra vecka.

  Kramar från Malmö

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..