Glömde nästan…

Glömde nästan bort att det är dagen då alla frossar i semlor. Fort iväg till Hemköp och köpa varsin semla så att dagen är räddad 🙂


Det blir glada ungar ikväll 😉

Kram ❤️

  1. Som de flesta barn med skilda föräldrar då 😉 Skulle det vara mer synd om våra barn än alla de andra ( antalet är säkert väldigt högt ) skilsmässobarn ?

   1. Jag tycker vi ger anonym en stor fet kram och hoppas att personen kan finna lite lycka i sitt liv. Öppna ögonen, titta runt omkring dig så ska du se att det finns saker du också skulle tycka om. Om inte, så är det inte fel att gå i terapi. Det skulle många behöva.
    Kram på dig anonym.

  2. Tycker mera synd om dig anonym, som är för feg för att inte våga stå för vem du är!??
   Så betyder att det är synd om dom flesta barnen då som har varannan vecka , min dotter har haft det och jag, kan berätta för dig att henne har det inte alls varit synd om, även om hennes pappa inte varit så ”närvarande” ändå på sina veckor….

   Ha en bra kväll anonym, och man måste inte alltid skriva vad man tycker…… Och MÅSTE man?? våga då stå för vem du är, 🙂

  1. Livet blir inte alltid som man önskat och planerat , inte för mig och inte för så många andra. Så är livet. Rätt? Fel? Ingen som vet och absolut inget som du har rätt att bedöma.

   1. Jag misstänker att barnen, som har 2 föräldrar som älskar dom, kommer må jättebra även om de kommer bo på två ställen. Vilka idiotiska kommentarer du ”anonym” kommer med.

   2. Hur tänker du här, är genuint intresserad, vart går gränsen för många? När ”får” man skilja sig och inte? Så jag som har två barn, får jag skilja mig? Men om någon har fyra barn, som för mig är många, då får de inte skilja sig? haha

  2. Ibland händer det saker i ens liv som tar ny vändning det kan hända den även dom bästa, säkert även dig anonym… eller nån i din närhet… men gissar att du inte vågar …… ( det du skriver till Mirka och Peter här) äga det direkt till dina närmaste, eftersom du är anonym här….

 1. Sluta hoppa på mirka så här! Inte alls rättvist! Hon gör det jättebra och behöver ingen ”anonym” som kritiserar hennes livsval. Ja, väldigt jobbigt med många flyttar men det är deras liv och deras val. Vi får hoppas att allt ordnar sig

  Jättestarkt av dig att orka läsa allt dravel från vissa läsare och jag önskar dig all lycka till!!

  1. Och hur vet du hur deras förhållande har varit över åren? Och varför är det alltid vissa som anses sig hade rätta svaren för hur livet ska se ut? Ett barn har 9 månaders leveranstid. Det kan hända mycket på de månaderna, oavsett om man är gravid eller ej.

  2. Om du inte känner Mirka och Peter personligen så kan du omöjligt veta hur deras förhållande sett ut. Saker och ting kan ändras och då får man göra det bästa av situationen.

 2. Jag tycker inte att skilsmässan är något att diskutera över huvudtaget. Vi vet inte vad som ligger bakom säkert att de gjort allt för att lyckas hålla ihop. Men nu är de skilda punkt.
  Jag hoppas för hela familjens skull att allt går bra och att ni alla får må gott
  Hälsningar från Caroline

 3. Kommentaren ”att skaffa fler barn i ett dåligt förhållande tycker jag faktiskt är oansvarigt” är inte samma C som kommenterade tidigare.
  Du som använder sig av samma alias kan gärna kalla dig något annat!!
  Christine

 4. Mirka har ju faktiskt gått ut offentligt med att Peter och hon har haft problem i många år men de har ändå skaffat barn efter barn. Det kan man ifrågasätta om det är så ansvarsfullt. Dessutom har hon frivilligt gått ut i medier bl a bloggen och Tv serien ”Familjen Annorlunda och tjänat pengar på att förnya äktenskapslöften och talat om hur lyckliga de är.
  Frågan är varför gör hon detta om hon inte vill ha uppmärksamhet och kommentarer.

  1. ALLA har väl problem till och från i sina förhållandet?! Så har även vi haft men vi har även haft det väldigt bra och varit lyckliga 😉 Det ena behöver inte ta ut det andra liksom. Jag trodde alltid att problemen kunde övervinnas och kämpade otroligt hårt för det. Men verkligheten kom till slut ikapp där jag förstog att det finns saker som aldrig går att lösa hur mycket man vill 🙁 Den verkligheten var som en fet käftsmäll kan jag lova. Man kan säga och tycka hur mycket man vill, jag kunde ha avslutat allting tidigare, vi hade inte behövt få så många barn osv … men vet du vad? Jag ångrar ingenting. Jag trodde verkligen att vi kunde övervinna allt. Vi hade kärlek och ofta väldigt bra. Men det var också till en bekostnad som till slut höll på att äta upp mig inifrån 🙁 Jag kanske blundade för vissa saker. Men jag ville ju så gärna. Tills det inte gick längre.
   Svårt att förklara för någon som inte varit i samma sits 🙁
   Men att bli beskylld till att ha tjänat pengar på det ena o det andra är ren bullshit rakt av! Man tjänar inga pengar på FA till att börja med.

 5. Liver skiter sig ibland, så är det bara. Skilde mig för ca 2 år sen och har 2 barn. De mår bra trots skilsmässan. Som sagt, ibland skiter sig livet och då är det bara att ta nya tag och se framåt. Lycka till med allt Mirka.

 6. Stå på dej Mirja! Ingen ska lägga sig i varför ni skiljer er. Jag är säker på att ni kommer att ordna det på bästa sätt, ni är bra föräldrar och har så fina barn

 7. Först styrkekramar till hela familjen. Jag hoppas verkligen att det blir bra för er och att ni äntligen kan få landa i ett lugn. Lycka till!
  Sen vill jag säga till de som tror att barnen mår dåligt av 2 boenden: de allra flesta barn mår mycket bättre av det än att bo i ett hem med föräldrar som inte drar jämt lr har någon kärlek kvar av den ena lr andra anledningen. Något som däremot kan få barnen att må dåligt är alla dessa negativa o ibland rent av elaka kommentarer i sociala medier. Så om vi tänker på vad vi skriver så tänker Mirkka o Peter på att lösa allt på bästa sätt med boende o allt. På det sättet får vi barn som mår bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..