Glömde nästan…

Glömde nästan bort att det är dagen då alla frossar i semlor. Fort iväg till Hemköp och köpa varsin semla så att dagen är räddad 🙂


Det blir glada ungar ikväll 😉

Kram ❤️

 1. Först styrkekramar till hela familjen. Jag hoppas verkligen att det blir bra för er och att ni äntligen kan få landa i ett lugn. Lycka till!
  Sen vill jag säga till de som tror att barnen mår dåligt av 2 boenden: de allra flesta barn mår mycket bättre av det än att bo i ett hem med föräldrar som inte drar jämt lr har någon kärlek kvar av den ena lr andra anledningen. Något som däremot kan få barnen att må dåligt är alla dessa negativa o ibland rent av elaka kommentarer i sociala medier. Så om vi tänker på vad vi skriver så tänker Mirkka o Peter på att lösa allt på bästa sätt med boende o allt. På det sättet får vi barn som mår bra

 2. Eva skriver:

  Stå på dej Mirja! Ingen ska lägga sig i varför ni skiljer er. Jag är säker på att ni kommer att ordna det på bästa sätt, ni är bra föräldrar och har så fina barn

 3. Lena skriver:

  Liver skiter sig ibland, så är det bara. Skilde mig för ca 2 år sen och har 2 barn. De mår bra trots skilsmässan. Som sagt, ibland skiter sig livet och då är det bara att ta nya tag och se framåt. Lycka till med allt Mirka.

 4. Anonym skriver:

  Mirka har ju faktiskt gått ut offentligt med att Peter och hon har haft problem i många år men de har ändå skaffat barn efter barn. Det kan man ifrågasätta om det är så ansvarsfullt. Dessutom har hon frivilligt gått ut i medier bl a bloggen och Tv serien ”Familjen Annorlunda och tjänat pengar på att förnya äktenskapslöften och talat om hur lyckliga de är.
  Frågan är varför gör hon detta om hon inte vill ha uppmärksamhet och kommentarer.

  1. ALLA har väl problem till och från i sina förhållandet?! Så har även vi haft men vi har även haft det väldigt bra och varit lyckliga 😉 Det ena behöver inte ta ut det andra liksom. Jag trodde alltid att problemen kunde övervinnas och kämpade otroligt hårt för det. Men verkligheten kom till slut ikapp där jag förstog att det finns saker som aldrig går att lösa hur mycket man vill 🙁 Den verkligheten var som en fet käftsmäll kan jag lova. Man kan säga och tycka hur mycket man vill, jag kunde ha avslutat allting tidigare, vi hade inte behövt få så många barn osv … men vet du vad? Jag ångrar ingenting. Jag trodde verkligen att vi kunde övervinna allt. Vi hade kärlek och ofta väldigt bra. Men det var också till en bekostnad som till slut höll på att äta upp mig inifrån 🙁 Jag kanske blundade för vissa saker. Men jag ville ju så gärna. Tills det inte gick längre.
   Svårt att förklara för någon som inte varit i samma sits 🙁
   Men att bli beskylld till att ha tjänat pengar på det ena o det andra är ren bullshit rakt av! Man tjänar inga pengar på FA till att börja med.

   1. Anonym skriver:

    Så du tjänar inga pengar då på att skriva om din familj på bloggen?

    1. Du nämnde FA och saker vi filmat därav skrev jag det jag skrev 😉

 5. Kommentaren ”att skaffa fler barn i ett dåligt förhållande tycker jag faktiskt är oansvarigt” är inte samma C som kommenterade tidigare.
  Du som använder sig av samma alias kan gärna kalla dig något annat!!
  Christine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..