Mera drömmar

Wow vilka fantastiska resedrömmar ni har! Tack för att ni delar av er ❤️ Nu fick jag upp ögonen för nya drömmar 🙂 Nya Zeeland, Norges fjordar, Maldiverna… Så många ställen att vilja se! Jag älskar vacker och orörd natur. Skulle lätt kunna bo i en stuga mitt ute i ingenstans utan rinnande vatten eller el bara naturen var så där mindblowing att man tappar andan så fort man kliver ut. Vore det inte så jäkla kallt vintertid i Alaska så hade det varit ett ställe att bo på.

Man måste ha drömmar och kanske hinner man förverkliga några av de innan man kolar vippen 😉 Jag har i mitt stilla sinne lovat mig själv att våga mera. Utmana ödet, våga göra även sånt som är skrämmande. Förut har jag tex sagt att jag kan hoppa bungy jump men aldrig fallskärm. Idag skulle jag göra det om tillfället gavs ( nej, skulle inte gå så långt att jag bokade ett hopp själv – nån måtta får det ju vara ) även om jag förmodligen skulle skita ner mig under hoppet 😉 

Man lever bara en gång och då är det bäst att leva fullt ut 🙂 

Ikväll har jag tittat på Lets dance och flera av de var riktigt duktiga. Anja, Samir och framförallt Stina! Jäklar min amma vad grym Stina Wollter är  🙂 

Älva gillar Lets dance och fick se på det. Hon har sett reklam de senaste dagarna och var jätteglad när programmet började. Hon la sig till rätta i soffan ….


Och 5 minuter senare sov hon ❤️ 

Tur att det kommer repris på söndag 😉

Victor är dålig igen med halsont och huvudvärk och feber till och från 🙁  Hoppas inte det blir en rundgång nu bara.

Och vem har vi då på bilden?


Det är Nellie ❤️

Men kunde lika väl ha varit Selina eller Lilja för de 3 såg så lika ut som små 😉 

För att vara 100% säker på att det är Nellie fick jag dra en snabb uteslutningsmetoden: Vi har inga vanliga foton på Lilja. Selina hade aldrig bodyn på bilden men det hade Nellie och senare även Lilja 😉 

Godnatt ❤️❤️

 1. Gittan skriver:

  Anna mycket bra att du påpekar.

 2. Anna skriver:

  De är inte körtelfeber han har…….okej nu överför jag min egen noja, men tonårs grabbar å körtelfeber gillar jag inte…

 3. Hej Mirka❤️
  Såg gamla avsnitt av familjen annorlunda,undrar om du fortfarande är vän med Linda från Märsta ?

  Kram

 4. Erica skriver:

  Du menade väl jäklar anamma och inte min amma? Gulligt skrivet ändå.

 5. Anonym skriver:

  Ja barnen måste väl komma i första hand

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..