En sån dag…

Idag har jag en sunkdag. Tråkdag. Blähä blähä-dag. Kanske för att jag har sovit dåligt, haft ont i nacken och huvudvärk på det. Dagen har varit lång och jag längtar till kvällen och att få sova. 

Jag går förbi flyttkartonger och borde packa lite.


Tittar på de och går vidare. Orkar inte. Får bara inte tummen ur…. Inte idag.

På micron i köket samlas det alltid massa papper m.m. Ett konstigt fenomen det där. I alla fall så var det verkligen rågat med papper, böcker, reklam och annat på micron och motvilligt tog jag itu med det och rensade så nu är det vara 3st böcker som ska lämnas till bibblan. Heja mig  

Orkade även torka rent i köksskåpen. Gör det nu med korta mellanrum sedan jag hittade mjölbaggarna för nån vecka sedan. Då kastade jag allt i skåpen och köpte en massa plastburkar och dyl. Nu är det ordning och reda i skåpen och väldigt tomt jämfört med innan då jag inte köpt in annat än det viktigaste 😉 Mjölbaggarna lyser med sin frånvaro och förhoppningen är att det fortsätter så. Alla matvaror är i alla fall skyddade 🙂 

Ungarna har varit ute i kortare omgångar, det har varit lite kallare ute idag. 


Fyra barn i ett hög 🙂

David har fått en massa små prickar på överarmen. De kom för drygt en vecka sedan och verkar inte vilja försvinna än i alla fall. Är det mollusker tro? Något farligt är det nog inte och David besväras inte alls av de… 

nu ska jag gosa med de små och äta lite lördagsgodis 🙂


Kram ❤️

 1. Ulrika skriver:

  Hej, hittar ingen mail till dig…tänkte fråga om Harry Potter i London – vi ska dit min dotter och jag, men undrar om man måste boka en tour eller om man får gå runt själva? Ni var ju där för ett tag sedan….när man bokar från hemsidan står det att man bokar en tour, men får man gå runt själv och kika?
  Tack!

 2. Anonym skriver:

  Ska ni fortfarande bo tillsammans i nya huset ?

 3. Lena skriver:

  Du passar jättebra i den hårfärgen!! Supersnygg!!

 4. Z skriver:

  Ska ni skaffa en gemensam lägenhet där ni ska bo varannan vecka?

 5. Maria skriver:

  Tycker de liknar mollusker

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..