Nattgäst m.m

Så råkade man somna bredvid David igen och nu är jag inte så trött längre. I för sig så har dagen varit ganska hektisk med ett möte i Stockholm på förmiddagen och därefter en efterlängtad lunchdate med Mona som vi lyckades klämma in i all stress 😉 


Det gjorde gott för själen att ses ❤️

Idag har vi storhandlat och fyllt på skåpen till max. Det är skönt att ha det gjort 🙂 Emmelie kom till oss precis när vi kom hem och hon ska stanna kvar hos oss i ett par dagar ❤️ Blir inte lika ofta vi ses sen hon flyttade till sin kille utanför Västerås och har jobb mm. Så det blir kvalitetstid delux nu

Igår satt David och läste en gammal bok i en evighet. 


Och varje gång han kom till denna sida så fastnade han och sa tyst baaajsss …?


Dessa ungar, ibland så jäkla busiga att man sliter sig själv i håret men alltid hjärtat på rätt ställe och de får en alltid att le ❤️


Detsamma gäller de stora barnen ❤️

Idag har det varit kallt igen och jag som såg framemot att snart få packa undan vinterkläderna. Ungarna börjar också ledsna och vill ha sina jumpadojor. Jag gillar inte när vårvärmen hälsar på under ett antal dagar och sen kommer bakslaget med kyla och snö. Vi behöver sol och värme nu…

Kram ❤️

  1. Du har så fina barn Mirka! Jag har också en liten kille som gillar att läsa om bajs här hemma. Vi läser ”bajskorven” flera gånger varje dag och när han blir arg så är vi alla bajskorvar. Haha, alla barn går igenom det där.

    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  2. Jättefin bild på två fina töser.

  3. Genan skriver:

    Hej Mirka
    Är det Linnea på bilden med dig ??? Ni är såå lika o lika vackra ser nästan ut som syskon En fråga mår Linnea bra nu??? hoppas det fina flickan Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..