Frågor?

Det var länge sedan jag höll ett frågestund för er! Jag får önskemål om det lite då och då men tillfället har inte varit bra just de gångerna. 

Nu känner jag dock att jag har tid med det. Så fråga på 😉


Ni får ställa frågor fram till söndagkväll och jag kommer nog svara lite varteftersom redan under helgen 😉

Kram ❤️

 1. Karin skriver:

  Hur tänker du kring barn och socker? Ni äter ju ganska sockerrik mat och fikabröd ofta.

  1. Amanda skriver:

   Tycker inte dom äter mer socker än andra familjer, gör dom tex 2kladdkakor, får nog bara alla varsin liten bit då dom är många. Man måste tänka på att det är många som delar på det. Är säker på att mirka o Peter har koll på sockret och ingen av barnen är tjocka. Helt normalstora barn!:)
   Man måste få unna dig fika ibland, och många barn gillar att baka. Då blir det ganska naturligt att man äter upp det.

 2. Biggan skriver:

  Är väl inte så vanligt att så stora fam delar på sig mycket ansvar att vara själv.Tycker Peter verkar vara så duktig o barnkär en riktig fin pappa som lever för sina barn.

 3. Anonym skriver:

  Hur kan man ha råd själv med så stort hus o bil o allt helt otroligt

  1. Hur har alla ensamstående råd med boende och allt därtill? Otroligt

   1. Karin skriver:

    Alla ensamstående har inte råd med det.

 4. Lina skriver:

  Hej! Brukar inte kommentera.
  Jag bor i Skåne med min man och vi har 2 barn. Min minsta har downs syndrom. Jag har 14 syskon (4 stora systrar, 5 små systrar och 5 små brödrar) och snart 13 syskonbarn ( kommer en i april) Jag undrar hur dina barn är mot varandra? I min familj är det mycket bråk. Min äldsta syster är 39 år och min minsta lilla syster är snart 14 år. Min mamma var 44 år och min pappa var 53 år när de fick det sista barnet. De var även mormor och morfar till 1 barnbarn. Min stora syster fick ett barn till innan vår lilla syster föddes. Så min mamma var gravid samtidig som min stora syster. Hade du tyckt att det var ok om du hade varit gravid samtidigt som dina barn? Tack för en trevlig blogg. Din familj verkar vara en sammansvetsat gäng. Lycka till med flyften.

 5. Anonym skriver:

  Röker du fortfarande?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..