ANNONS

Sol är balsam för själen

/

Visst sker det nåt i själen när solen tittar fram och värmer?  Även om det är lite småruggigt i blåsten så gör denna vårsol underverk för min själ i alla fall 🙂 

Jag älskar våren. Jag älskar alla vårtecken som kommer nu. Kanadagässen som återkommer från vart de nu har varit, knopparna i träd och buskar, tussilagon som tittar fram. Sopbilarna som sopar upp all grus. Ungarna som återigen springer ute som kalvar på grönbete 😉 


Jag och några av barn tog en härlig promenad efter skolan. Först var det jag, Alice, Nellie, Älva, Lilja och David men sen kom Oliver och hans kompis Casper och sprang ikapp oss 🙂Har sett årets första getingar och humlor och Nellie tjatar om äckliga pissmyror i skogen som de sett med klassen 😉

Så ska det ev bli snö imorgon…? Ungarna babblar om det den och den sa så… Har inte kollat väderkartan men hoppas att de har fel 😉

Snart kanske man vågar byta till sommardäck också. 

Tänk att snart kunna rota fram shortsen och gå ut i bara linne …  

Kram ❤️

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00