ANNONS

Svårt att fatta

/

Dagen har gått mest som i en konstig dimma. Dagen har varit bra, som en vanlig lördag bör vara. Gjort saker med barnen, tjatat som vanligt på de. Lyssnat på deras bråk. Lyssnat på deras skratt. Kramat de. Gosat med de. Och varit extra glad över att ha barnen nära i trygghet ❤️ 

Tankarna har dock varit i Stockholm och hos de drabbade. Det är svårt att fatta det som hänt. Barnen har velat se på nyheterna och vi har pratat mycket kring deras tankar och frågor om det som skett. Jag har sedan igår pratat massor med Carola. Under eftermiddagen. På kvällen när vi träffades ute en stund. Idag. Det har varit behövligt att få prata. 

Så mycket hemskheter som sker i världen just nu 🙁 Men rädslan får inte vinna. Får inte ta övertaget. Bara att läsa om hur folket ställde upp på varandra, på okända människor visar att det finns så mycket mera godhet och kärlek och det är det viktiga att kämpa för ❤️ 

Kommer ihåg när jag var liten så sa min farmor ofta Skaffa inga barn, världen blir bara hemskare och hemskare att leva i!  Uppenbarligen så lyssnade jag inte på farmor som var en god, snäll troende kvinna. Det har alltid funnits ondska i världen. Och kanske blir världen hemskare med tiden. Men jag tänker inte sluta att ”leva” för det. Tänker inte sluta att försöka göra det bästa av mitt liv och få ut så mycket glädje och kärlek ur de åren jag har som bara är möjligt. För mig är barnen livet. Ett färgsprakande liv som inte alltid är en dans på rosor och ger en ett och annat grått hårstrå men den kärleken de ger är värt allt och lite till ❤️ Kärlek i sig löser inte allt i världen men det är en viktig ingrediens som inger hopp om en bättre värld. 

Kram till er alla ❤️

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00