Påsklov även för solen

Pjuh vad dagarna susar iväg när det är lov från skolan. Vissa saker blir bara inte gjorda på dagen när hela tiden någon som vill ha hjälp eller dyl och jag tänker då att det och det gör jag på kvällen när det blir lugnare. Men så ligger man och nattar David och slumrar in en stund och inget blir gjort 😉 Lov i ett nötskal 😀 Annat som är typiskt för lov är sjuka barn…. Inte för att någon är jättesjuk just nu men flera börjar bli förkylda. Och så vädret. Solen verkar också ha tagit påsklov. Det är så grått, kallt och trist väder 🙁 Tur att ungarna inte klagar än så länge, de vill bara ha sina påskägg och Thor väntar på fredagen 😀


Igår ville Lilja att jag skulle läsa två såna små pixie-böcker för henne och jag läste de om och om igen. När jag inte kunde läste Alice de ett par gånger. När ingen ville läsa så ” läste ” Lilja för David ❤️

Ikväll åkte Alice och Oliver till vännerna i Torstuna. Imorgon har Selina tid hos tandregleraren så det blir en liten utflykt till Uppsala för några av oss. 

Just ja, nu har jag fått ok på ansökan om barnens nya skola som är upp till klass 6 Bara Selina kvar att få svar för. Lilja och David har fått förskoleplats till hösten. Skönt att ha några praktiska bitar klara

Nu ska jag se klart Spiderman tillsammans med Thor som tittar på det här bredvid mig 😉


Kram ❤️

 1. Lina L skriver:

  Skrattar,inte får man ha egna åsikter inte.. LInda

  1. Linda skriver:

   Ja så är det, Gud nåde den som inte tycker som eller håller med Mirka. Har alltid undrar varför vissa tar det så personligt att de bara måste ”försvara” Men samtidigt vet man att dem som bloggar vill ha dessa diskussioner och väljer därför att inte själva kommentera. Ju fler som klickar in på bloggen ju längre diskussionen spårar ut…mer klirr i kassan. Det är ganska tragiskt faktist att vi överhuvudtaget går in här och läser vad Mirka och hennes barn gjort under dagen, vad dem ätit och hur många gånger David vaknat på natten heheh. Vad får vi ut av det? Skäms faktist att jag överhuvudtaget läser bloggar och med det sagt får det vara slut med det.

   1. Ida skriver:

    Vad skönt då, Linda, att vi slipper dina kommentarer i fortsättningen. Är väl ganska meningslöst att du läser en blogg som du anser inte ger dig något? Att du dessutom måste kritisera Mirka gör det bara ännu mer tragiskt. Pinsamt att du går inte här enbart för att klaga och skriva ”gäsp”, så jäkla barnsligt. Sedan blir du förvånad över att andra tar Mirka i försvar? Nej, du gör bäst i att sluta läsa bloggen så du behöver du inte heller skämmas.

 2. Silja skriver:

  Gulliga påskharar 🙂 Vilken mysig familj ni verkar vara, jag önskar att jag hade en så stor familj. Drömde om många syskon när jag själv var barn, att alltid ha någon att vara nära. Fint!

 3. Anna skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha lite mer varierat innehåll, känns som det mest handlar om vad ni gjort under dagen. Skriv gärna mer om tex tankar om barnuppfostran, hur du drömmer om att inreda ert nya hus och sånt 🙂

 4. Ida skriver:

  Linda, sluta läsa bloggen så är problemet löst.

 5. Lina L skriver:

  Linda…..det värsta är att man knappast kommer in för bilderna är för stora.

  1. Tommy skriver:

   Lina du har klagat på att både bilder har vart för stora och att reklaminläggen gör det svårt att komma in och att det segar. Jag har långt i från det senaste i vare sej mobil,dator eller padda och det segar aldig på Mirkas blogg. Så man kan ju undra om ditt gnäll bara beror på att du vill ha något att gnälla på?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..