Glad påsk ❤️

Glad påsk till er alla ❤️


Vi själva firar världens bästa Thor som fyller 9 år idag  

Det blir inget kalas idag men tårta och presenter ska han få. Kalas är inbokat lite senare i april tillsammans med Nellie 😉


Imorgon kommer Emmelie med sambo och hälsar på, mer planer än så har vi inte för påsken. Mycket tid går åt att vara med Linnea just nu vilket vi turas om med.


Kram ❤️

 1. Mia skriver:

  Jag tycker du ska lägga ner allt skrivande om Linnea. Tjejen mår inte bra och jag undrar om hon känner sig bättre av att morsan skriver om henne. Om hon har ett behov av att dela med sig av sina tankar så kan hon väl blogga själv. Du har säkert frågat Linnea om det är ok. att skriva, men som mamma kanske du ska tänka lite längre.

 2. skriver:

  Tänker på dig som mamma Mirka, vet hur ont i hjärtat det gör när barnen inte mår bra ❤

 3. L skriver:

  Herre gud så en del är. Om det någon gång kunde gå ut bland folk och in i hjärnorna på vissa så kan jag tala om att det lika lite som ofta beror på föräldrarna att barn mår dåligt. Du kan ha föräldrar som är både missbrukare och misshandlare men barnen blir fullt fungerande barn. Du kan vara dom mest kärleksfulla föräldrar som finns där barnen blir så sedda och överösta med kärlek, respekt, tillit, empati och allt vad ett barn behöver som blir den värsta mördaren. Det är dags att slå hål på och sluta med dessa förbaskade påhopp på än den ena och än den andra. Sluta klanka ner på folk. Det behöver inte vara andras fel att någon mår dåligt eller blir sjuk på så många olika sätt det finns. Ska vi dra allt till sin spets så kan vi ju, om nu ingen missbrukar, äter mediciner som ger fosterskador, fel som händer under graviditeten som INGEN kan råda över så är ju början vid förlossningen, hos barnmorskor och doktorer. Tar dom rätt beslut? Kan det bli hjärnskador (små hjärnskador) redan där? Då är det ju deras fel, sant? Barn som går på förskola och skola från 06:00-18:00, är det då lärare, pedagogers fel? Föräldrarna ser ju knappt sina barn. Summan av kardemumman är: MÅSTE det alltid vara någons fel att något händer? Kan det inte vara så att vi är olika? Olika sköra, olika känsliga? Vara stöpta i olika formar? Återigen, det måste inte vara någons fel.
  Glad Påsk Mirka och hela familjen och alla andra med för den delen. Även ni som är perfekta. Jag är inte perfekt och jag är ganska stolt över det.
  Jag känner mig ganska normal.

  1. Malin skriver:

   Amen på det, ”L”!

   1. Gittan skriver:

    Dubbelamen då Malin ”L”
    God fortsättning på påsken

 4. När man inte mår bra behöver man stöd av omgivningen. Som förälder slår man knut på sig själv och ger allt stöd man kan, ofta mer än man själv egentligen orkar. Att skuldbelägga eller söka ”hitte på”-orsaker hjälper föga, tvärs om!
  Kämpa på och glöm inte att försöka få egen tid med saker som får dig att må bra för att även fortsatt orka vara en bra förälder. Heja er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..