Frågestund – Svar del 5

Den här påsken har inte varit riktigt som vanligt men vi har gjort det bästa av situationen. Jag har tillbringat nästan hela dagen med Linnea, tog en kort paus när Emmelie kom och besökte henne och där efter en av hennes kompisar och sen var jag hos henne på kvällen igen ❤️

Vi tog en liten promenad ute idag
Och på kvällen såg vi på film


Thor ringer mig mängder med gånger och kollar läget och har snapchattat med Linnea ❤️


❤️

Jag är inte så trött ännu så tar och svarar på flera frågor igen 😉 
Anonym

Jag undrar om ni har barnkalas till varje barn? El om ni har några släktingar som kommer när barnen fyller år?

Ju större barnen har blivit så börjar flera välja bort sk barnkalas. De vill hellre bjuda några kompisar tex på bio och donken 🙂 Släktingarna har inte alltid möjlighet att komma just när ett av barnen fyller år så det blir firande när de kommer och då ibland för flera barn samtidigt 😉 
Marie i Bygdeå 

Jag undrar hur lång tid dina förlossningar har tagit. Eller snarare, har det gått riktigt snabbt med de sista. Jag har två barn och skulle jag fått fler efter det så vet jag inte om jag skulle hunnit in till förlossningen. Därav min fråga.

Första förlossningen tog ganska exakt 24 tim. Andra tog 12 tim men de kraftiga värkarna hade jag bara sista 2 timmarna. Med resten av barnen har jag blivit igångsatt och det har gått fort när vattnet har gått. Har då varit öppen max 4-5 cm och som snabbast har ett barn då kommit ut ca 15 min efter och med de andra har det tagit max en timme 😉
Ann

Har du kontakt med din svärmor och svärfar? Peters ex? Hans barn sedan innan? Varför så många barn? Vad tyckte era föräldrar om att ni skaffa så många barn?

Jag har aldrig träffat ( sett på byn när vi bodde i Märsta ) Peters pappa och hans mamma har vi inte haft kontakt med på flera år…. ( inte mitt beslut ). Jag har lite kontakt med hans syster 🙂

Jag har kontakt med Emmelies mamma men knappt någon med Daniel och Mikaelas mamma. Har kontakt med mina bonusbarn. Några lite mera. 

Varför så många barn…? Ja du… den eviga frågan som inte har ett solklart svar…. Vi kände att det fanns kärlek till de barnen vi fått ❤️

Min mamma har varit orolig över hur min kropp ska orka men barnen älskar hon djupt 🙂
Anne

Jag har inte läst alla frågor så frånse från denna om någon redan frågat. Har du några laster? Typ äter choklad varje dag (som jag), eller liknande.
Största lasten är att jag, efter att ha varit duktig och lyckats sluta röka helt så började jag igen när separationen blev ett faktum 🙁 Jag har dock lovat mig själv och barnen att jag ska sluta helt igen efter flytten?

Choklad äter jag en hel del speciellt kring mens 😀
Mammalen

Jag har ingen fråga men beundrar ditt tålamod vad gällande dumma kommentarer och ditt driv i livet. Önskar dig och de dina allt gott

Tack ❤️
Erika

Kan du inte snälla försöka visa kort på alla barnen när dom var små? Vore så kul att se vilka som är lika osv 

Många av bebisfoton togs innan IT-tiden och de fotona ligger just nu i en kartong i källaren 😉 När jag har tid att gå igenom de fotona så ska ni få se 🙂
Maja

Vad är tv-myggan till för som du hade på dig under din power walk? Kram

Återstår att se 😉
Stina

Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara då och varför?

Jag gillar såna här frågor tills jag ska svara på frågan Jättesvårt ju! 

Varghona – Lite skygg, trogen och beskyddande 
Anonym

Mirka, du är fantastisk=) Jag undrar var ni förvarar kläder och skor som är utom säsong? Och alla dessa sängkläder, handdukar osv? Vi är bara 7 och jag får inte till ngt bra förvaringssystem…

Tack ❤️

De förvaras i flyttkartonger i källaren och är ett antal kartonger det handlar om 😀 I nästa hus har jag inget källare så vi får se hur jag löser den biten 😉 Sängkläder i en garderob i tvättstugan och handdukar i en ”hylla” i badrummet. Tvättstugan i nästa hus är större så där får jag mycket böttte plats med allt sånt 🙂
Millie

Vem har det varit svårast att berätta för när du varit gravid? För mig har det varit kollegorna tror jag…blir ju krångel med vikarie att lära upp m m och tycker det är jobbigt att sätta andra på pottkanten så att säga.

Det har varit svårast att gå ut med det här på bloggen då man vet att då om nånsin har åsikterna haglat över våra val. Släkt och mina vänner har alla varit coola med det 🙂
Amanda

1. har David börjat på dagis? Eller är han hemma med dig?

2.Vad brukar din familj äta för middagar? i min familj med 3 barn är det svårt att hitta nått alla gillar som inte tar lång tid att laga.

3. Går nån av barnen på aktiviteter?

Mina 3 går på fotboll, gymnastik och handboll, väldigt mkt sjutsande!

4.Är barnen åksjuka i bilen? Tänker att eftersom ni bor utanför stan måste ni åka bil/buss.

5. Hur har ni kommit fram till barnens namn? Väldigt vackra namn iaf, mina heter Benjamin, Sofia och August!:)

6. Vilka av barnen har egna rum och vilka delar i huset ni bor i nu?

7. Har du och Peter samma sovrum eller sover ni i olika?

8. Har du något jobb på G?

9. Träffar du ofta dom andra familjerna från familjen annorlunda(vet att du träffar Carola och Madde en del!)?

10. Vad har barnen för favoriträtt?

11. Vet alla barnen om skilsmässan eller har ni bara pratat med dom äldsta om det?

Du har en underbar familj! Hoppas inte du tar illa upp av någon av frågorna, du behöver absolut inte svara på alla om du inte vill!:)

1. David går på dagis mån-tors.

2. Det är skitsvårt att laga nåt som alla tycker om. Det blir olika pastarätter ( spaghetti o köttfärssås, pasta med skinksås osv ). Fisk ca 1 gång/v då torsk eller lax i ugn. Kycklinggryta, köttgryta,korvrätter osv

3. Nej inte nu. Till hösten är det planerat för några av barnen 😉
4. Ingen är åksjuk tack och lov!

5. Jag har lagt fram olika förslag på namn jag har tyckt om och därefter har vi diskuterat och kompromissat vid behov 😀

6. Benny och Victor delar, Jennifer, Selina och Alice delar, Thor och Oliver delar, Nellie och Älva delar egentligen men Älva sover hos mig sen länge. David och Lilja delar med mig och Linnea har eget.

7.  Peter bytte plats med Älva i somras och delar rum med Nellie 😉

8. Inte ännu utöver det jobb jag redan har 😉

9. Carola träffar jag ju mest! Madde när tillfället ges, Tina när hon är i Stocholm om vi lyckad tima ihop det. Sami och Matilda om jag har vägarna förbi. Anna och Annika ibland på vissa event. 

10. Alice älskar spaghetti och köttfärssås. Jennifer sushi och pizza hut. Tacos gillas av många. Benny älskar pannkakor, Älva lax och lilja älskar svamp 😉

11.  Alla vet

Nu får det räcka för nu håller jag på att somna  

Kram ❤️

 1. M skriver:

  Alltså herregud. Det här är inte ER blogg, det är Mirkas. Hon får lov att skriva vad hon vill och när hon vill.

 2. Dags för mirka att kommentera nu kanske..

 3. S skriver:

  Läser bloggar för att fördriva tiden och tänka på annat då jag bor med min dotter på sjukhus. Blir så jävla förbannad. Har ni inga andra bekymmer än att hacka på mirkas blogg?? min dotter behandlas för elakartad hjärntumör. Hon är 4 år. Där har ni en reality check. Sug på den.

  1. Klart att vi förstår att man läser bloggar mest för att tiden står still ibland. men förstår ditt nu när Ni har behandling, vet precis hur det är , då jag satt själv med ett cancersjuktbarn för ett antal år sedan.hoppas innerligt att det rullar på bra med behandlingen, vår son hade wilms tumör. så kämpa på.

 4. Gittan skriver:

  Tack min skapare för att jag inte är född nyfiken!!!!

 5. skriver:

  Att vara nyfiken kan vara ett handikapp.

  1. Annika skriver:

   Det tar onödig tid att vara nyfiken Anonym

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..