Den känslan!

Klockan är snart 01.30 och jag har precis blivit klar med årets deklaration ! Den känslan är så skön! 

Jag har några extra bilagor som ska fyllas på + momsdeklaration som ska in och en ordnad kaos bland mina papper vilket gör att jag krånglar till det lite för mig själv. Och jag är så nojig över att få allt rätt så jag dubbel-och trippelräknar och kollar precis allt innan jag fyller i. Sen dubbelkollar jag igen innan jag skickar iväg allt. 

Men nu kan jag släppa den biten till nästa år vilket är en härlig känsla 🙂

Sova järnet nu, klockan ringer om ett par timmar!

Kram ❤️ 

PS. Nu när jag är klar med detta så kan jag slappna av lite och komma tillbaka till roligare inlägg 😉 Det har varit lite väl mycket måsten överhängandes sista tiden… Nu har jag ”bara” packa kvar på måste-listan …

LOADING..