ANNONS

När man bara skulle …

/

Idag stog däckbyte på min to do-lista. Jag vet att jag är sent ute men vad fasiken det lovades ju snö hit och dit så jag avvaktade 😉 Men nu tror jag att det är riskfritt att sätta på sommardäcken.

Så efter att ha lämnat barnen åkte jag hem och lastade de blöta och skitiga sommardäcken in i bilen och åkte till bildemo i Uppsala och deras drop in. Behövde inte vänta mer än max 10 min så kunde jag köra in bilen. Jag hade precis betalat däckbyte-avgiften när killen som skulle göra byten kom och gnällde på mina sommardäck. De är verkligen jätteslitna! I alla fall 2 av de behövs bytas mot nya. 

Det blev lite dyrare än jag tänkt mig men bilen fick sig 4st fräscha däck och jag fick 2 biobiljetter 😉 

Nu vidare till tandläkaren….

Kram ❤️

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00