När man bara skulle …

Idag stog däckbyte på min to do-lista. Jag vet att jag är sent ute men vad fasiken det lovades ju snö hit och dit så jag avvaktade 😉 Men nu tror jag att det är riskfritt att sätta på sommardäcken.

Så efter att ha lämnat barnen åkte jag hem och lastade de blöta och skitiga sommardäcken in i bilen och åkte till bildemo i Uppsala och deras drop in. Behövde inte vänta mer än max 10 min så kunde jag köra in bilen. Jag hade precis betalat däckbyte-avgiften när killen som skulle göra byten kom och gnällde på mina sommardäck. De är verkligen jätteslitna! I alla fall 2 av de behövs bytas mot nya. 

Det blev lite dyrare än jag tänkt mig men bilen fick sig 4st fräscha däck och jag fick 2 biobiljetter 😉 

Nu vidare till tandläkaren….

Kram ❤️

 1. Mor skriver:

  Det är trist men tyvärr ibland välbehövligt att köpa däck. Det är ju tyvärr ingen som ser om man har nya däck. Själv blev vi också tvungen att köpa nya sommardäck i år

 2. Louise skriver:

  Gittan! Jag vänder mig inte till någon enskild person. Men har du läst mirkas kommentarsfält? En hel del kommentarer är direkt elaka och knappast något jag tror man hade sagt face to face till mirka! Känner du dig träffad då du ställer en sån fråga??

 3. Frida skriver:

  Ordentliga däck är A-O så även om utgiften svider är det en bra investering. Du fraktar ju det dyrbaraste du har i bilen 🙂

 4. Så skönt med nya däck! Då slipper du tänka på det på ett bra tag 😀 så brukar iaf jag känna när utgifterna till bilen kommer som en klumpsumma sådär.

 5. Gittan skriver:

  Jaså det tjafsas nu igen,får folk ha olika åsikter,eller skall det bara jamsas med

  1. mia skriver:

   Du förstår inte skillnaden Gittan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..