Kärlek till er ❤️

Alltså jag är helt överväldigad över era kommentarer till förra inlägget! Tack från djupet av mitt hjärta ❤️

Linnea har också läst de och även om hon just nu har lite svårt att ta till sig de så vet jag att hon kommer att komma ihåg allt fint ni har skrivit och att det har en positiv verkan för henne i längden. 

Linnea har haft permission över dagarna nu under helgen och hon har fått gå i stan ( Uppsala ) och även fått shoppa lite 🙂 Små steg framåt till ett bättre mående. Till veckan får hon komma hem även över natten och förhoppningsvis är hon hemma heltid inom kort. Älskade bräckliga och ändå så starka dotter ❤️


Hon lägger mycket tid på att skapa just nu. Hon har målat mängder med känslosamma och vackra teckningar som jag ska fråga om jag får visa er senare. Hon är så begåvad ❤️

Idag har vi varit ute mycket och försökt ta vara på solen även om det var kallt i blåsten.David blev ledsen över någonting och snabbt var Nellie där för att trösta


En leksakstelefon som tröst


Och en systerlig kram på det ❤️Älskar när naturen börjar blomma ut. Vårblommor som tittar fram och knopparna på träden och buskarna. Naturen vaknar från vintervilan
Hittade årets flesta vitsippor 

Och så hittade jag nya foton i min mobil tagna av Alice 😉

Lilja ❤️

Ibland är det livat värre här hemma. Barnen kan reta gallfeber på varandra och även mig men så stannar jag upp och känner mig verkligen så otroligt rik! Vilken fantastisk rikedom och stor kärleksgåva jag har hemma. Skulle inte byta ut mitt liv för någonting i världen ❤️

❤️ Älskade älskade barn ❤️

Imorgon ska min bil in på lagning igen. Den blev inte helt klar i fredags så jag tog hem bilen över helgen då vi skulle åka och kika på huset 😉 

Tack och lov så får jag hjälp av Carola så att jag kommer hem från Uppsala. Hon hjälpte mig även i fredags och stannade kvar med Jamie som lekte runt med Thor, Nellie och Älva 🙂 Goda vänner växer inte på träd och jag är så jäkla glad att jag har Carola i mitt liv som en av mina väldigt nära och kära ❤️ 


Huset från håll 😉

Nu är det bäst att jag försöker få plats i min säng bland 3 barn som sover där …

Kram ❤️

 1. Lina L skriver:

  Viktoria,det låser sig för många.Bl för stora bilder,många besökare,etc!

 2. Det verkar va nåt knas med din blogg? Låser sig hela tiden o tillochmed hela safari låser sig, vet att sist liknande hände( då på Monas universum) var det nån reklam som krångla? jag går in med iphone.

 3. Vill bara skicka en stor kram till dig och din familj Mirka !
  Jag förstår att det är en jobbig period med flytt, separation och en hel del oro.
  Hoppas att du hinner stanna upp och njuta lite av våren och samla energi.
  Kram!

 4. Sara skriver:

  Varför snacka skit om Carolas ex när man inte vet någonting. Det enda folk vet är ju Carolas sida av saken. Det finns en sida till och den har ingen hört. Så märkligt när folk sitter och uttalar sig om saker dom tror veta allt om men dom vet förmodligen ingenting. Jag säger som Dr Phil; Det spelar ingen roll hur platt pannkakan är den har alltid två sidor.

 5. Britta skriver:

  ….Inläggen menar jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..