Barnkalas för två

Jag borde ha lagt mig för länge sedan men fastnade för en film med Tom Cruise. Skönt att rinna av i  tv:s sällskap efter en fartfylld dag.

Vi har firat Thors och Nellies födelsedagar på Turbo ( lekställe för lite äldre barn ) idag. Några av våra barn har själva varit där på kalas men jag har inte besökt stället förr. Thor älskar Turbo och har länge tjatat om att få ha kalas där. Vi alla samlades i ett kalas-rum och började med att äta pannkakor och öppna presenterna.

 Sedan fick barnen springa runt och leka. Jag hade fullt sjå att jaga David som sprang runt som en liten iller så jag hann inte ha så mycket koll på vad alla andra gjorde. Det fanns en plats för de mindre barn och där lekte Lilja och David mestadels och var rätt nöjda med det.


David älskade att hoppa på det mjuka underlaget och rulla på de där kuberna.Efter ett tag blev det samling i rummet igen och det var dags för glass och popcorn 🙂 
Och så mera lek. Ungarna var helt svettiga till slut 😀 Efter kalaset följde både Thor och Nellie med hem till kompisar för mera lek. 

De små somnade så fort bilen började rulla 🙂 Jag tyckte om turbo och nästa gång åker jag dit utan de minsta så jag också kan hoppa studsmatta m.m med de större barnen 😉 

Resten av dagen blev lugn, alla var rätt slutkörda. 

I morse när vi åt frukost såg vi plötsligt ett rådjur utanför vilket barnen blev helt fascinerade över. Och på eftermiddagen kom den tillbaka till samma ställe 🙂


Hoppas vi får se den imorgon också 😉

Nu början en Clint Eastwood-film som är riktigt bra – Million dollar baby. Måste stänga av tv:n snabbt som attan så jag inte fastnar framför den! 

Sov gott ❤️

LOADING..