ANNONS
Integritet på Tailsweep

Flytten m.m

/

Ikväll struntar jag i att tömma några kartonger och har tagit mig tid att sitta ner i soffan, kolla runt lite på sociala medier och skriva ett inlägg här. Det är ju inte så att de kartongerna som finns typ överallt i huset försvinner, de finns kvar och väntar på mig 😉

Jag var så stressad inför flytten och hur allt skulle gå. Har aldrig förr anlitat en flyttfirma så jag hade inte en aning om hur det skulle fungera med de. Carola kom över en stund på torsdagen och gav mig en hjälpande hand vilket jag tacksamt tog emot.


Jag hann packa ner det mesta innan jag la mig helt utmattad. 

Klockan 8 kom flyttkillarna och vi hade en kort genomgång innan de satte igång och jag lämnade de små barnen till förskolan.

Medans killarna gjorde sitt gick jag runt och packade ner de sista sakerna så det blev några ”blandlådor” till sist. Jag kollade snabbt igenom vad jag hade i källaren vilket var mer än jag trodde. 

Till sist kom vi iväg och i nya huset fick jag stå och dirigera och visa vart sakerna skulle till. Flyttkillarna var väldigt rutinerade och snabba. 


Min utsikt

Det blev två vändor innan allt var klart.


Tom bil och vi var färdigflyttade 🙂  Allt gick så himla smidigt och trots att huset nu var fylld med påsar,’  

Vi hann leta fram det viktigaste innan innan kvällen och alla somnade gott.Helgen har gått i ett.

Jag försöker tömma en kartong så fort jag fått fem minuter övers till det. Alice har varit grym på att få in alla kökssaker i skåp och lådor ❤️ Och Benny har varit min hjälpande hand när bord och sängar skulle skruvas ihop ❤️ 

Förra natten som jag som en kung! Första natten på evigheter som jag fick sova oavbrutet hela natten. Inget barn som vaknade och väckte mig. 

Vi har framförallt en jäkla massa kartonger att tömma och sen få upp saker på väggar m.m men det får ta den tid det tar. Stressen har släppt och jag har pustat ut och känner ro i kroppen 🙂 

Stora hallen fylld med kartonger 😀


Framsidan av huset 



Den inglasade altanen 🙂


Tv-hörnan i vardagsrummet


Mitt sovrum


Småtjejernas rum


Jag frågade på Instagram om råd ang gardiner till köket. Efter en snabbvända till Rusta blev det så här vilket får duga tills vidare.



Sorry för de mörka kvällsbilderna tagna i all hast

 😉


Imorgon börjar 5 veckors skjutsande med 4 mil enkel väg men det ska nog gå bra det med 🙂

Jag ser att en del av er undrar om Peter och om han ska ha barnen.

Just nu har han inget boende där barnen får plats i och kan inte ha de varannan vecka ännu i alla fall. När han har hittat ett boende som förhoppningsvis blir relativt nära så det fungerar med hämtningar/lämningar så omvärderar vi situationen. Nu blir det varannan helg hemma hos mig och däremellan får P komma och träffa barnen precis så mycket han vill 🙂 Jag skulle aldrig hindra honom från det om någon nu tror det! Tvärtom.

Nu håller jag på att slockna så säger godnatt till er fina läsare ❤️

88

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00