Mys med mamma

Jag har varit lite frånvarande då min mamma är och hälsar på oss fram till imorgon 🙂 Hon köpte med sig en tavla till oss att hänga upp i vardagsrummet vilket blev jättebra


Ungarna ville fika efter maten så Alice och Nellie bakade lite kolasnittar åt oss.Innan själva fikat åkte vi först och kollade in vår närmaste badplats vilket var jättefint 
De små somnade fort efter vår lilla fikastund 😉

Jag har försökt sova men Lilja vaknar hela tiden, hon har flera stora myggbett på benen som stör henne just nu 🙁

Kram ❤️

 1. W skriver:

  Har man en blogg som handlar om ens privata liv. Då får man också vara beredd på att få frågor.
  Sen om personen inte vill svara så är det inte värre än att bloggaren inte svarar på frågan.
  Men att få personliga frågor det måste man tåla som bloggskrivaren , när bloggen handlar om ens liv.

 2. Lina L skriver:

  Jissus vad en del tar i
  Det ju så att folk tänker olika
  och vill ha svar på det de undrar över.
  Så är det med ”levande” bloggar.
  En del flyter med,andra vill ha lite mera.

 3. Lina L skriver:

  MEN Jenny så mycket du lyckats snappa upp!! 🙂

 4. Vems blogg är detta? Är det alla som svarar i stället för Mirka ?

 5. Är inte längesen som Mirka hade en frågestund,där hon sen svarade på varenda fråga! Man kan oxå tänka sig för vilka frågor man ställer,använda lite sunt förnuft,tänka efter o förstå att en del saker är mer privata o känsliga än andra. Kan inte förstå att en del vill veta varenda detalj om deras skilsmässa,precis vartenda ord som sagts mellan Mirka o Peter sen de bestämt att de skulle separera,exakt hur de ska bo,hur barnen ska bo,hur de delar upp möbler (var för ett tag sen kommentarer om hur de skulle göra med lampor från huset),deras ekonomi,matvanor,t.om om de dela sovrum sista tiden mm mm. Finns ju t.om folk som sitter o räknar ut på öret vad deras nöjen kostar (vad de ”tror” eller rättare sagt ”anser” vad det kostar)…helt otroligt! (Å sen hävda att det inte var riktat till Mirka utan mer en allmän uträkning om vad de skulle kunna kosta med det antal barn…å hoppsan…sen råka ”uträkningen” hamna som en kommentar på just Mirkas blogg under inlägget om Lisebergsresan. Å sen även kontakta ”bloggbevakning”….Jösses). Den uträkning satt någon en natt då denne inte kunde sova o räkna ut på10 min,o det till högsta möjliga kostnad. Det tycker ja var ett ”hån” mot Mirka…eftersom ja tror att hon är väldigt mycket smartare än att hon bokar tåget ett par timmar innan de ska åka så att hon får betala högsta möjliga kostnad för tågbiljetter,att hon ”hoppar över” att utnyttja erbjudande på hotell mm mm…allt för att det ska bli så dyrt som möjligt. Självklart är det ju så eftersom att Mirka o Peter skaffat barn på barn för att få ut så mycket som möjligt i barnbidrag o flerbarnstillägg,dessa ”bidrag” gör de näst intill ekonomisk oberoende. Kan ju inte finnas en chans att de skaffat sig en storfamilj för att de vill leva så o helt enkelt älskar barn o trivs o är lyckliga med kärleken till barnen o den barnen ger… Sen är det faktiskt inte konstigare att kärleken tar slut,att man växer ifrån varandra när man har 13(16) barn gemensamt än om man har 1,3,5,8 eller 28 barn. Å snacket om att hon minsann får tåla alla närgångna frågor,frågor som att de ger barnen fel mat,fel att de inte åker runt o utövar sportaktiviteter 19 timmar per dygn 7 dar i veckan,att det hackas på ekonomin…i fråga sättande i all oändlighet för de valt att vara med i familjen annorlunda o att Mirka har en öppen blogg håller inte. Man har ändå rätt till ett privat liv. Vi läsare har inte rätt att kräva att hon ska blotta allt,svara på allt. Passar inte det Mirka skriver så är det bara att leta reda på nån som driver en blogg o svarar på alla sådan frågor som Mirka valt att inte svara på…men man får nog va beredd på att leta rätt länge…

  PS…vart många kommentarer om Peter,hur han bor,hur o när han träffar barnen,hur han mår…många verkar ta förgivet att han är helt knäckt,att han inte får träffa barnen,att Mirka tat varenda möbel o inredningsdetalj…vem vet hon kanske även har tat hans kläder… Det många ”glömmer” är att det är jobbigt o en sorg även för den som lämnar. Givetvis är det olika sorg för den som blir lämnad o den som lämnar. Men ja är helt säker på att även Mirka har/är vart ledsen många gånger om o fällt mer än en tår,att hon mått väldigt dålig under lång tid innan beslutet o skilsmässan.

  1. Alma skriver:

   Håller helt med dig!❤️Du är stark mirka! Lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..