Gästinlägg :-)

Ikväll har min vän Satu ordet 🙂

 

Hej Mirka och alla fina läsare!

Jag är SÅ glad över att få äran att skriva ett gästinlägg här på fina Mirkas blogg. Igen. Det var ett tag sen sist nu. Första gången jag gästbloggade här var nog för ca 5 år sedan när jag var gravid med våran ”#5” Olivia. Tiden flyger, håller ni inte med?

Mirka är verkligen en superhärlig tjej och en omtänksam vän och jag förstår verkligen varför ni tittar in här för att följa hennes vardag med alla underbara barn och alla guldglimtar.

Nu undrar ni kanske vem jag är?

Jag heter Satu och är en 34 årig glad och positiv finsk tjej. Jag bor i Haninge, söder om Stockholm tillsammans med min familj bestående av min man Andres som är från Uruguay och våra 7 småttisar-

Nicole 9 år, Vanessa 8, tvillingpojkarna Danilo & Jonathan 7 år, Olivia 4, Kevin 3 och Celina 2 år.

Jag är gravid med ”Baby 8” i vecka 23 och är beräknad i början av november 

Jag är lite nyfiken på om ni som är gravida/har barn har tagit reda på kön?

Vi valde att göra det och har gjort med alla 7 barnen, inte för att kön spelar roll, men jag är nog för nyfiken och tänker att det blir en överraskning på BB ändå, att se och lära känna den lilla personen som man längtat och väntat på.

Hur tänker ni kring det?

 

Jag driver bloggen mybabydolls ,där får ni följa med på våra äventyr samtidigt som jag delar med mig av alla slags tankar och funderingar som rör livet till. Om graviditet och också och mina intressen; barnkläder, shopping, inredning, barnfrisyrer och så bjuder jag på en massa massa bilder därtill.

Titta gärna in och säg hej!

På Instagram finner ni mig även på @mybabydolls för fler bilder från min vardag. 🙂

Tack snälla för att ni orkade läsa lite om mig, och tack Mirka för att jag fick äran att gästblogga här.

XOXO// Satu

 

 1. Veda skriver:

  Sara, det var det mest naiva jag hört att flyktingar blir svenskar när dom flyttar hit. Du kanske borde fråga flyktingarna själva vad de anser sig vara. Det skulle nog förvåna dig vilka svar som ges. Är nog inte många svenskar som skulle kalla sig thailändare eller spanjor för att de flyttat till de länderna.

 2. D skriver:

  Gästblogg för mig är inte rena reklaminlägg för sin egen blogg utan snarare någon som hoppar in och skriver om nåt mer eller mindre angeläget för att få lite variation på bloggen. Känns konstigt att Satus mamma är här och skriver försvarsinlägg med.

 3. En M skriver:

  Jag följer Mirkas blogg, plus ett par stormammors bloggar till. Men att läsa en som kallar sin blogg för MyBabydolls, näe, det tar emot i en gammaltants hjärta ( och hjärna)
  Barn är inga dockor.
  Känns nästan lite sjukt på nåt lurt sätt med ett sånt namn på bloggen-

  1. samps skriver:

   kan ju bero på att hon skaffade bloggen när hon var gravid med tvillingarna och då hade två småtjejer som mycket väl skulle kunna tyckas vara hennes ”baby dolls”, spela roll vad bloggen heter? xD

 4. Yordi skriver:

  Det är säkert smickrande för Kevin och Selina att det kanske är någon som döpt sina barn efter dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..