ANNONS

Dagstripp 

/

Jäsp jäsp…här ligger man mitt i natten igen och summerar dagen 😀 

Idag har jag och de mindre barnen bla hälsat på hos dotter Emmelie och hennes Niklas ❤ Vi hade ett ”ärende” nära de och självklart var vi tvungna att säga hej 🙂

Medans jag gjorde mitt ärende stannade 3 små hos syrran deras som tog de på utelek och glass 🙂

Vi andra kom tillbaka lagom till en pannkakslunch 😉  Fikade och hade det trevligt, jag önskar bara att vi bodde närmare varandra. Tack för idag Emmelie och Niklas ❤

Äldsta och yngsta ❤

Kom hem och tog itu med middagen direkt. Hade lite ont i huvudet pga vädret antar jag. Det har varit tryckande väder i 2 dagar nu och jag har verkligen hoppats på en rejäl åskväder med den verkar bara gå runt oss hela tiden. Vi får några små skurar men inget mera * surar *. 

Igårdagens regnbågar i Uppsala var fina i alla fall 😉

Jag har glömt att berätta att nu har Lilja börjat visa intresse för att bli blöjfri! Hemma är hon oftast utan blöja och går gärna på toan själv. Det händer en del olyckor fortfarande men nu har hon tagit sitt eget steg mot en blöjfri tillvaro 😉 Tänk att jag snart har bara ett blöjbarn 😀

Nu kom Älva och la sig hos mig så bäst att sova nu .
Kram ❤

33
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00