Inskolning

Iiih, imorgon startar vi med rutinerna lite smått igen. Jag hade förträngt morgondagen lite men nu är det ändå dags. Imorgon börjar Liljas och Davids inskolning på deras nya förskola. 

Jag har bara hört gott om förskolan och de små blev glada när jag nämnde att vi ska dit imorgon 🙂 Vi hinner precis bli klara med inskolningen när skolorna startar och jag ska försöka klona mig själv så att barnen känner sig trygga första dagen i nya skolorna. 

Tänk att sommarlovet är snart över! Tur att vi fick massa värme i alla fall. Nä just det… Inte mycket då 😉 En skitsommar men lite ljusglimtar här och där. Fast inte värt att gnälla över det, det kommer en sommar nästa år också och den kan ju inte bli så mycket sämre #positivethinking

Idag har det faktiskt regnat en del skurar. Dock ingen åska idag heller. Men en vacker himmel vid solnedgången 😉

Jag verkligen älskar vår utsikt här, speciellt en tidig morgon och på kvällarna 🙂

Jag hittade en kompis som dinglade framför altandörren och efter att ha visat den till några av barnen vågade de inte ut sig den vägen 😉

Det har varit ovanligt tyst i huset nu på kvällen. Victor, Oliver och Thor tjatade till sig en övernattning i pappas husvagn och blev hämtade vid middagstid 🙂 

4 barn som sover borta ( Alice är ju hos en kompis ) och trots att det är fortfarande 8 barn hemma så känns det ” tomt ”, speciellt när man äter och alla är vid bordet…då känns vi få 😉 Typ som när jag handlar och har ” bara ” 4-5 barn med mig 😀 Allt är relativt. 

Nu ska jag ställa klockan på en tidig ringning och få mig lite sömn.

Kram ❤

 1. Lena skriver:

  Fy vilken blogg detta blitt..bara skitprat och pajkastning..nej nu får det vara nog för mig..ingen trevlig läsning här inte :/

 2. Anonym skriver:

  Hej Mirka! Något jag inte förstår är att du släpper igenom ofördelaktiga kommentarer? Tänk på att de är barnens pappa, o gör han inte så gott han kan? Det var ju inte han som ändrade på att ni växelvis skulle bo i huset varannan vecka Lr hur? Hoppas det ordnar upp sig

 3. Men Mirka, godkänn inte kommentarer om Peter! Förstår dig så väl att du är besviken och förbanmad på karln, å dina barns vägnar, men tror du de mår bättre av att läsa det här?! De läser inte säger du, och så kanske det är. Dock kommentar ju Linnea ibland och även en av dina andra döttrar vid något tillfälle. De svarade på någon kommentar då, så uppenbart läser iallafall någon! Sen läser andras föräldrar, och andra barn/ ungdomar, pratar med dina barn så tar nyfikenheten över och de går in och läser.

 4. Mirka, varför väljer du att göra kommentarsfältet till pajkastning mot dina barns pappa? Är detta verkligen i deras bästa intresse? Vad bidrar detta för allas välmående och att gå vidare? Du är ju trots allt den som väljer att publicera och svara som du gör på dina läsares kommentarer.

 5. Helt otroligt hur ni kommenterar denne Peter. Han bryr sej nog om barnen. Skriv till han o fråga istället.

  1. Eva Forsund det är förskräckligt
   Ingen vet troligen vad som är rätt eller fel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..