ANNONS

Inskolning

/

Iiih, imorgon startar vi med rutinerna lite smått igen. Jag hade förträngt morgondagen lite men nu är det ändå dags. Imorgon börjar Liljas och Davids inskolning på deras nya förskola. 

Jag har bara hört gott om förskolan och de små blev glada när jag nämnde att vi ska dit imorgon 🙂 Vi hinner precis bli klara med inskolningen när skolorna startar och jag ska försöka klona mig själv så att barnen känner sig trygga första dagen i nya skolorna. 

Tänk att sommarlovet är snart över! Tur att vi fick massa värme i alla fall. Nä just det… Inte mycket då 😉 En skitsommar men lite ljusglimtar här och där. Fast inte värt att gnälla över det, det kommer en sommar nästa år också och den kan ju inte bli så mycket sämre #positivethinking

Idag har det faktiskt regnat en del skurar. Dock ingen åska idag heller. Men en vacker himmel vid solnedgången 😉

Jag verkligen älskar vår utsikt här, speciellt en tidig morgon och på kvällarna 🙂

Jag hittade en kompis som dinglade framför altandörren och efter att ha visat den till några av barnen vågade de inte ut sig den vägen 😉

Det har varit ovanligt tyst i huset nu på kvällen. Victor, Oliver och Thor tjatade till sig en övernattning i pappas husvagn och blev hämtade vid middagstid 🙂 

4 barn som sover borta ( Alice är ju hos en kompis ) och trots att det är fortfarande 8 barn hemma så känns det ” tomt ”, speciellt när man äter och alla är vid bordet…då känns vi få 😉 Typ som när jag handlar och har ” bara ” 4-5 barn med mig 😀 Allt är relativt. 

Nu ska jag ställa klockan på en tidig ringning och få mig lite sömn.

Kram ❤

54
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00