ANNONS

Första dagen och stopp 

/

Första inskolningsdagen gick jättebra. Nya förskolan är större än barnens gamla och Lilja och David ska gå på olika avdelningar vilket gör inskolningen lite knepigare för mig men det ska gå bra ändå 🙂 Vi växlar mellan avdelningarna och det får ta den tid det tar. 

Ni som tycker att Peter borde hjälpa till med inskolningen så är det inget som jag skulle någonsin begära då han behöver jobba och har också svårt att ta ledigt så här direkt efter semestern. Jag har alltid skött såna här praktiska saker och gör det även nu. Så inget gnäll på honom pga detta tack! 

Idag var vi på förskolan mellan 9-11.30. Lilja och David satte direkt igång och lekte och kollade runt allt som fanns på plats. De åt gott på lunchen och ville inte alls åka hem när jag sa att det var dags. 

De här magnet-sakerna tyckte Lilja om att bygga med. Någon som vet om det går att köpa såna någonstans?

Idag var vi bara på Davids avdelning. Imorgon och framåt är vi på förskolan hela dagar så då kommer vi att hoppa lite mellan avdelningarna. Vi får se vilket som blir bäst 😉 Jag är ovan vid heldagars inskolningar ….

David somnade direkt i bilen på vägen hem. 

Killarna kom hem på eftermiddagen och hade haft det toppen 🙂 

Och nu till någonting viktigt. 

Hittills sedan min senaste bloggflytt har alla kommentarer gått via en server som gjort att många helt olika läsare har fått samma ip-adress. Det gör att jag har tex inte kunnat blockera någon jobbig jävel vilket görs enklast med just deras ip-nr och kanske något stödord. Jag har inte brytt mig så mycket om den tekniska biten även fast det har blivit jäkligt bråkigt här bland kommentarerna. 

Jag har alltid haft svårt att rensa och sortera bland kommentarerna och 99,5 % av alla kommentarer släpps fram. Även när det varit rena elakheter mot mig. 

Jag gillar dock inte tonen som numera finns bland kommentarerna! Det har bara blivit värre det senaste halvåret och jag tycker att det är jättetråkigt 🙁 

Så nu har teknikern fixat mitt lilla problem med att se IP-nummer och det betyder att nu kan jag ha bättre kontroll. 

Rena påhopp och elakheter kommer att tas bort. 

Viktigt att veta i sammanhanget: 

Att ha olika/annorlunda åsikter är berikande och precis som det ska vara och de kommer självklart inte att tas bort så länge tonen i själva kommentaren är inom ramarna. 

Så håll god ton mot mig och varandra även om ni inte är ense eller om ni är av olika åsikter 🙂 

Jag kommer heller inte att släppa fram dåliga kommentarer om Peter här. Jag må ha vissa issues själv med exet och lät kanske min ilska och frustration gå för långt men vi lämnar just den biten utanför här fr o m nu okej. Vi försöker igen hitta en lösning som fungerar för läget just nu och får hoppas på att det blir bättre med tiden. 

Jag vill kunna nämna tex att barnen har haft pappatid i en positiv anda utan att det blir en negativ ton av det hela i kommentarerna. 

Så från och med nu får det bli positiva ändringar bland kommentarerna ok 😉 

Så, nu ska jag sova så huvudet orkar med en hel dag på förskolan imorgon…

Kram ❤

163
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00